Actie vereist

Of het nu gaat om organisatiestructuur, communicatie of gedrag: soms lopen we vast en dan is actie vereist. Ik ben een mens van praktische oplossingen. In mijn werk zet ik samen met de klant een duidelijke aanpak voor vernieuwing of verbetering neer. Ik geloof hierbij in de aanwezige kennis en kunde van mijn collega’s, de klant en de omgeving waarin ik werk. Samen snel bouwen, reflecteren en met de juiste mensen de juiste problemen oplossen, leidt tot wendbare (project)organisaties. Wendbaar, omdat ze snel kunnen zien en anticiperen op wat komen gaat.

Blijven leren

In het laatste jaar van mijn studie Strategische Communicatie aan de Hanzehogeschool in Groningen, ontstond mijn interesse voor organisatie, communicatie en gedrag. De master interculturele communicatie aan de Universiteit Utrecht was voor mijn een logische vervolgstap. Nu kon ik me verder in deze onderwerpen verdiepen. De master sloot ik af met een half jaar studie aan de Universiteit van Bologna in Italië. Hierna ben ik in publieke organisaties aan de slag gegaan als adviseur, projectleider en procesbegeleider. Leren blijf ik doen. Ik mijd de schoolbanken nog steeds niet, ook niet nu ik werk. Zo heb ik in 2018 de master Managementwetenschap afgerond.

Duidelijk toekomstplaatje

Op de plekken waar ik werk spelen vaak verschillende belangen, dichtgetimmerde processen, veel vragen en aannames. Mensen, zowel in organisaties als in de maatschappij, nemen bij dit soort complexiteit vaak een afwachtende houding aan. Hoe kun je dan toch resultaat boeken? Een duidelijk toekomstplaatje dat mensen herkennen, waarvoor ze in actie willen komen en waaraan ze kunnen bijdragen, is een goede start. Daarnaast is het belangrijk dat mensen van elkaar zien en weten welke kennis, kunde en taken ze bezitten.

Eropuit

Ik ben getrouwd met Frederique, samen hebben we een zoon genaamd Borre. In mijn vrije tijd ga ik er graag met hen op uit, of vind je me in de sportschool.

Ontmoet ook deze experts

Onze mensen

Yonne Westerveld

Michiel v. Haren Noman

Chiel Peters

Bertram van der Wal