Ward Deckers

  • 06-12040468
Ward Deckers

De wereld een beetje beter maken, daar is het mij om te doen. Dat kan op verschillende manieren. Op kleine schaal kan dat thuis, gewoon in je eigen omgeving. Maar op groter niveau kan dat ook in de publieke sector. Dat is wat mij fascineert.

Tegelijkertijd zie ik een publieke sector die groot, onpersoonlijk en vol regels is. Publieke organisaties worstelen om écht naar buiten te treden. Daarin kan de publieke sector van de private wereld leren. Ik ben ervan overtuigd dat het voor de beste maatschappelijke uitkomst niet alleen gaat over inhoudelijke beleidsafwegingen, maar juist over de wijze waarop een oplossing georganiseerd wordt.

Het publieke domein is van ons allemaal. Samenwerking tussen en binnen (maatschappelijke) organisaties is cruciaal voor de oplossing. Mensen maken hierin het verschil. Ik haal veel voldoening uit het ondersteunen van die mensen. Ik help door te adviseren, begeleiden of ik neem werk uit handen. Zo draag ik mijn steentje bij aan het beter of sneller realiseren van de oplossing. Maar ook aan een proces waarin behalve goede afwegingen ook voldoende begrip en plezier wordt beleefd. Want voor een duurzame relatie is het nodig dat we echt contact hebben met elkaar.

Ik ben kritisch en durf afwijkend te denken. Maar altijd met oog voor resultaat, onderlinge verhoudingen en een gezonde dosis humor.

2024 Copyright - Hiemstra & De Vries