Sterre van Beek

  • 06-10056025
Sterre van Beek

Organisaties: uiteindelijk draait het om de mens

Binnen organisaties, of ze nou groot, klein, publiek of commercieel zijn, draait het aan het eind van de dag om de mens. Mensen zijn van oudsher interessante, weerbarstige en complexe wezens. Denk bijvoorbeeld aan verschillende vormen van communicatie, zowel verbaal als non-verbaal, een diepe eigen persoonlijkheid en afzonderlijke waarden en normen. Dit alles zorgt voor dynamiek en vooruitgang. Ik word geprikkeld door deze complexe, maar vooral ook menselijke vraagstukken. Met de master Arbeid- en Organisatiepsychologie aan de EUR heb ik van deze fascinatie mijn expertise gemaakt. In mijn werk als organisatieadviseur vind ik het belangrijk oog te hebben voor deze dynamieken binnen de organisatorische ontwikkeling en voor de menskant daarbij.

Een maatschappelijk belang

Organisaties en bedrijven komen in allerlei geuren en kleuren. Ieder zal daar een eigen voorkeur in hebben. Bij alles wat ik doe, blijft het voor mij belangrijk dat het collectief zich ontwikkelt waarin alle verschillende individuele krachten elkaar aanvullen. Dat willen we natuurlijk allemaal, en toch werkt het in de praktijk vaak anders of zelfs niet. Organisaties zijn dan ook vaak een spiegel van de dynamiek in de samenleving. Om deze reden stap ik met frisse energie in het team van het Sociale Domein, om die meervoudige, dynamische en menselijke vraagstukken op te lossen voor het grotere, maatschappelijke belang.

Uitwaaien

Wanneer ik niet aan het werk ben, kan je me waarschijnlijk vinden op het strand. Uitwaaien of wandelen door de duinen van Den Haag is voor mij de remedie om mijn hoofd leeg te maken.
Daarnaast kan ik mijn energie goed kwijt op het volleybalveld of tijdens een spelletjesavond met vrienden en familie.

2024 Copyright - Hiemstra & De Vries