‘Werken vanuit een brede blik en maatschappelijke interesse’

Ik ben gedreven om mensen die iets kunnen nog beter te laten zijn in wat ze doen. Daarom studeerde ik Arbeids- en Organisatiepsychologie en Beleid & Organisatie met de specialisatie advies en verandering. Ik studeerde af op de complexe verhouding tussen raad van bestuur en medisch specialistisch bedrijf in het krachtenveld van een ziekenhuisorganisatie.

Samenwerking in maatschappelijke vraagstukken

In verschillende rollen, vakgebieden en organisaties bekwaamde ik mij in het vak van organisatieadviseur. Vanuit een voorliefde voor samenwerken aan organisatieontwikkeling in maatschappelijke vraagstukken, streek ik in 2017 neer bij Hiemstra & De Vries. Daar verdiep ik mij samen met collega’s in verschillende opdrachten voor organisaties als het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) en de gemeente Amsterdam. Mijn analytische blik en luistervaardigheden komen daarin goed van pas.

Omgevingswet als rode draad

De Omgevingswet is de rode draad in mijn huidige werkzaamheden. Samen met mijn collega’s help ik gemeentelijke organisaties zich voor te bereiden op deze grote transitie in het fysiek domein. Zodat gemeenten in staat zijn om efficiënt en effectief te werken aan grote opgaven zoals woningbouw en de energietranisitie.

Grote kans dat ik sport, in de tijd dat ik niet werk. Ook in sport ben ik breed geïnteresseerd. Of het nu gaat om voetballen, fietsen of schaatsen op de Weissensee, ik ben erbij. Verder zit ik bovenop het nieuws en actualiteiten. Regelmatig daag ik vrienden en collega’s uit om de hersenen op een maatschappelijk thema te laten kraken.

Ontmoet ook deze experts

Onze mensen

Erenay Pakmak

Marja Wiegers

Jos Mulder

Dominique Diks