Paul Klein Woud

Paul in het kort: positieve energie, verdiepende vragen, oprechte aandacht, vertrouwen en verbinding.

Wie ben ik?

Opgegroeid in Ankeveen, een klein dorp in de buurt van Hilversum. Elke winter schaatsen en als puber veel gesport om medailles te verzamelen van alle hardloop-, fiets en wandel evenementen waar ik aan meedeed. Op mijn middelbare school in Hilversum leerde ik mij aanpassen om erbij te horen. Dat kon ik als de beste. Ook in mijn studententijd kon ik met veel verschillende mensen opschieten en had een baan in de horeca waarbij ik het super vond om andere mensen blij te maken. Mijn aanpassingsvermogen hielp mij ook toen ik ging werken als consultant in de IT en later als projectmanager van bredere verandertrajecten. Ik vond mijn weg samen met mijn team om de beoogde resultaten te bereiken en de betrokken mensen hierin mee te nemen. Leren en ontwikkelen en het gedrag van mensen in organisaties interesseerde mij steeds meer. Mijn laatste project was het leiden van het cultuur- en leiderschapsprogramma bij een grote bank. Wat was er nog mooier dat dit? Toch kostte mijn werk mij meer energie dan mij lief was en begon mij af te vragen wat mij echt dreef en wat ik verder wilde.

Beweging brengen in de publieke sector

Met kleine stappen heb ik gevonden wat mij energie geeft: mij echt verbinden met mensen en hun in beweging brengen. Als facilitator van cultuurprogramma’s en als trainer heb ik de publieke sector leren kennen. Dáár ligt mijn hart.

Hier zie ik  gedreven professionals die op hun vakgebied het beste uit zichzelf willen halen. Ik zie ook dat er nog veel te winnen is om écht van elkaar te leren, prioriteiten te stellen en samen te werken in en over de teams, afdelingen en directie. Daar werk ik graag aan. Als trainer en adviseur zijn mijn werkvormen erop gericht om, soms ook letterlijk, beweging te creëren. Hierbij zet ik soms ook boksen in. Doel is om te laten stromen daar waar het vast zit, persoonlijk, in teams en in de organisatie.

En daarnaast…

… blijf ik zelf ook graag in beweging en leer ik elke opdracht weer. Het is mijn droom om mijn leven lang te blijven leren en te doen waar ik energie van krijg.

… woon ik samen met mijn vriendin en haar dochter in Bilthoven en ben ik trotse vader van 2 kinderen.

… houd ik van sporten (boksen, hardlopen, tennissen en skiën) en geniet ik van muziek, concerten, reizen, de natuur, wandelingen met de hond en mijn kinderen. … en vind ik het leuk om te koken en met vrienden te eten.

2023 Copyright - Hiemstra & De Vries