Resultaatgericht samenspel met oog voor mensen

Iedereen draagt vanuit eigen kracht een steentje bij aan onze samenleving, daar ben ik van overtuigd. Als je die krachten bundelt, zijn overheid en burgers samen in staat om maatschappelijke vraagstukken op te lossen. Ook al ontwikkelt wereld om ons heen zich in sneltreinvaart, samen kom je echt verder. De vraagstukken van nu, of het nu gaat om opgaven in de fysieke leefomgeving (Omgevingswet) of in het sociaal domein, vragen om samen toe te werken naar een maatschappelijk resultaat. We doen het uiteindelijk voor de burgers of voor een betere leefomgeving. Maar de weg er naar toe is verschillend. Er is geen goed of fout. Juist door oog te hebben voor wat iedereen bij te dragen heeft, kom je verder. Daar geloof ik in. Vanuit de basisvoorwaarde: respect voor elkaar maar ook zeggen waar het op staat én een gezonde dosis humor.

Kort na mijn studie Bestuurs- en organisatiewetenschap (USBO) aan de Universiteit Utrecht (UU) ging ik voor Hiemstra & De Vries aan de slag. Hier help ik graag mensen en organisaties vooruit in groei en ontwikkeling. Verandering kan natuurlijk ook spannend zijn voor organisaties, teams en individuen. Op veel plekken werk ik samen met collega’s en opdrachtgevers dan ook aan het ontwikkelen van teams, versterken van persoonlijk leiderschap en het bijdragen aan een organisatiecultuur waar mensen elkaar vertrouwen en vooruit helpen. Binnen Hiemstra & De Vries heb ik de afgelopen jaren in verschillende rollen (introductieprogramma nieuwe collega’s, werk- en leeroverleg, werving & selectie) kunnen zorgen dat we zelf ook zo’n organisatie zijn waarin talenten tot hun recht komen en we elkaar in beweging houden.

Met veel plezier werk en woon ik in Utrecht. Een heerlijke, bruisende stad vanuit waar je op de wielrenfiets zo buiten in de natuur bent. Net als in mijn werk vind ik het in mijn sociale leven belangrijk om in contact te zijn met mensen. Daarom besteed ik graag zoveel mogelijk tijd aan mijn familie en vrienden. De keuken is daarvoor een zeer geschikte plek. Koken betekent namelijk voor mij tegelijkertijd samenwerken aan een gerecht, plezier hebben en mooie gesprekken voeren.

Ontmoet ook deze experts

Onze mensen

Saskia de Vries

Jos Mulder

Liza Nooij

Ward Deckers