Financiële huisarts

Mijn belangrijkste missie als controller bij Hiemstra & De Vries? Ervoor zorgen dat de organisatie financieel helemaal gezond is. Ik heb aan de UvA de master accountancy & control gedaan. Die studie heeft mij geleerd dat een accountant eigenlijk een financiële huisarts is. We hebben overal een beetje verstand van, maar zijn geen specialist. Ik vind dat een mooie vergelijking.

Enthousiasme voor je werk

Hiervoor heb ik een tijd bij Nike gewerkt als Customer Financial Services Administrator. Ik ben een sportfanaat, dus die plek paste goed bij mij. Toch miste ik daar iets wezenlijks, ik had het gevoel dat ik stilstond. Ik heb toen de beslissing genomen er een tijd tussenuit te gaan en mezelf te ontwikkelen op het gebied van sport en zelfstudie. In die tijd leerde ik dat enthousiasme voor het werk dat je doet het mooiste is wat je kunt bereiken. Hiemstra & De Vries is die plek waar ik enthousiast van word.

Ontwikkeling centraal

Als ik vrij ben, lees ik graag boeken en sport ik veel. Ontwikkeling staat bij mij centraal. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal.

Ontmoet ook deze experts

Onze mensen

Jaring Hiemstra

Isabel Lutz

Veerle van de Winckel

Eline van Hove