Ontwikkeling van onze leefomgeving

Verwondering en verbinding zijn mijn belangrijkste waarden in werk en leven: ik probeer mijn oordeel uit te stellen, de ander te begrijpen en geloof in het aangaan van duurzame relaties. Samenwerking en (team)ontwikkeling beschouw ik als belangrijke succesfactoren bij het slagen van projecten en het functioneren organisaties. Qua inhoud kan het me niet complex genoeg: ik vind het fijn om zaken te ontrafelen en strategieën te bedenken. Liefst ook buiten de gebaande paden.

Complexe inhoud, innovatie en juiste mindset in teams

Opgeleid als planologe werk ik sinds 20 jaar vanuit verschillende rollen aan de ontwikkeling van onze leefomgeving. Voordat ik bij Hiemstra & De Vries kwam heb ik gewerkt als organisatieadviseur, maar ook als projectmanager aan grote dijkversterkingsprojecten bij een waterschap. Projecten met een doorlooptijd van tien jaar, grote teams, complexe inhoud en veel stakeholders. Ondanks de omvang draait het in dergelijke projecten ook om maatwerk, innovatie en persoonlijk contact. Ik vind het een uitdaging om teams in de juiste mindset te krijgen en mensen, zowel aan de kant van de overheid als aan de kant van de markt, te verbinden aan de visie en het hogere doel.

Het doen van projecten combineer ik graag met coaching, training en intervisie: zo kan ik me naast de inhoudelijke kwesties ook bezighouden met de ontwikkeling van mensen. Daarom heb ik opleidingen gevolgd op het gebied van MGA/duurzame onderhandeling, Transactionele analyse en coaching.

Ik heb voor Hiemstra & De Vries gekozen vanwege de grote diversiteit aan opdrachten bij veel verschillende publieke organisaties. Het stelt ons in staat om kruisverbanden te leggen, nieuw gedachtengoed te ontwikkelen en theorie en praktijk aan elkaar te verbinden. En die kennis dan weer te delen. Daar lever ik graag een bijdrage aan.

Energie, passie en kunst

Mijn drukke baan combineer ik met een al even druk en vrolijk gezin. Ook hier komt mijn energie en enthousiasme goed van pas: ik vind het heerlijk om er met onze drie jongens op uit te gaan. Vrienden en familie zijn heel belangrijk voor me. En als het even kan bezoek ik graag musea en tentoonstellingen, ik heb een passie voor moderne kunst.

Ontmoet ook deze experts

Onze mensen

Geert Lonterman

Nilco van der Steege

Yonne Westerveld

Axel Martens