Joost Mamalingkas

  Joost Mamalingkas

  Studiepad

  Als enthousiaste communicatiestudent ben ik geïnteresseerd in de kunst van het bereiken van de juiste doelgroepen en het ontwikkelen van doeltreffende communicatiestrategieën. Mijn studiepad begon met de studie Eventmanagement, waar ik de complexiteit van het organiseren van evenementen en het coördineren van projecten heb ontdekt. Tijdens mijn studie raakte ik echter steeds meer geïntrigeerd door de wereld van marketing en communicatie. Daarom heb ik na het afronden van mijn opleiding Eventmanagement besloten om mijn studie voort te zetten in de richting van communicatie. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Communicatie en doe ik mijn afstudeerstage hier bij Hiemstra & De Vries.

  Waarom deze stage?

  Ik heb gekozen voor een stage bij een adviesbureau in de publieke sector omdat ik geloof dat communicatie van cruciaal belang is, ook in deze sector. De publieke sector heeft te maken met diverse belanghebbenden, variërend van burgers en gemeenten tot regionale overheden. Het ontwikkelen van communicatiestrategieën die deze verschillende doelgroepen kunnen bereiken en betrekken, is een waardevolle en interessante uitdaging. Ik zal mij tijdens mijn afstudeerstage bij Hiemstra & De Vries bezighouden met een breed scala aan marketing- en communicatiewerkzaamheden. Dit biedt mij de gelegenheid om mijn interesse voor doeltreffende communicatie in de praktijk te brengen en mijn kennis op dit gebied verder te ontwikkelen.

  Vrije tijd

  In mijn vrije tijd geniet ik van voetbal, zowel als toeschouwer maar ook als speler in een vriendenteam in Utrecht. Verder ben ik ook fan van ontspanning en gezelligheid. Een middag of avond op een terras met vrienden is iets waar ik erg van kan genieten.

  2023 Copyright - Hiemstra & De Vries