Job van Eijk

  • 06-12352829
Job van Eijk

Mijn jeugd stond in het teken van tennis en lang heb ik gedacht dat ik de nieuwe Krajicek ging worden. Met een lengte van 1.98m een goede service en aardige volleys was daar niet veel verbeeldingskracht voor nodig. Er bestaat echter geen directere feedback dan een sportuitslag en al helemaal niet in tennis, waar je het alleen moet doen. Dus als het scorebord na een uur 0-6 2-6 laat zien, terwijl je tegenover iemand staat die óók het toernooi niet wint, moet je je conclusies trekken.

Daarom besloot ik naast mijn tennisleven, bedrijfseconomie te gaan studeren in Groningen. Door de topsportstatus die ik verkreeg bij mijn opleiding, heb ik mogen ervaren hoe belangrijk het is als randvoorwaarden “gewoon geregeld” worden. Dat zie ik als mijn grootste opdracht bij Hiemstra & De Vries. Want alhoewel tennis een individuele sport is, ben ik juist van het teamproces en het wij-gevoel dat clubcompetitie met zich meebrengt, gaan houden.

Als financial controller probeer ik aan de financiële kant alles “gewoon te regelen” voor het kantoor en haar adviseurs. Door het vormgeven en opstellen van relevante managementinformatie, door het inrichten en onderhouden van onze bedrijfssoftware, door het meedenken in projectmanagement en door het uitvoeren van alle taken waar een financiële eenmansafdeling mee te maken heeft, zorg ik ervoor dat onze adviseurs zich kunnen focussen op dat waar zij goed in zijn: Maatschappelijk impact maken en publieke organisaties helpen beter presteren.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn andere passie: het theater. Van voorstellingen bezoeken tot zelf repeteren voor musicals. Alles trekt mij aan aan deze magische plekken in de stad. Daarnaast ben ik veel met vrienden of duik ik in de achtergronden van teamsporten pur sang: de NBA en de NFL.

2024 Copyright - Hiemstra & De Vries