Nieuwe werelden ontdekken en verbinden

Ik krijg er energie van om verschillende werelden te ontdekken. Dat begon al jong. Als middelbare scholier werd ik vrijwilliger bij de lokale omroep Apeldoorn en kon ik als amateur tv-maker een kijkje nemen bij de verrassendste locaties en evenementen in de stad. Tijdens mijn studietijd leefde ik bijna letterlijk in twee werelden: ik combineerde mijn wiskundeopleiding met de kunstacademie. Behalve dat dat twee totaal verschillende vakgebieden zijn, verschilden ook de onderwijsinstellingen en de studentenculturen enorm. Ik genoot van de afwisseling en voelde me op beide plekken thuis. Tijdens een bestuursjaar bij de Student Union, een overkoepelende studentenorganisatie van de Universiteit Twente, kwam alles mooi samen. Ik kreeg de kans deze twee werelden bij elkaar te brengen door een samenwerking tussen de universiteit en de kunstacademie te initiëren. Dit typeert waar ik enthousiast van word: afwisseling, ontdekken en verbinden. Precies dat wil ik ook bij Hiemstra & De Vries in de praktijk brengen.

Wiskunde en kunst

Mijn achtergrond ligt in de wiskunde en de kunst. Ik combineerde mijn wiskundestudie met de kunstacademie: twee heel verschillende vakgebieden. Ik wisselde mijn programmeertaal af met penselen. Waar de wiskunde gaat over analytisch en logisch denken, gaat het in de kunst veel meer over emoties, wie je bent en hoe je wereld om je heen ervaart. Maar er zijn ook parallellen: goed observeren, doorzettingsvermogen en creativiteit zijn bij allebei de vakgebieden nodig. Dat neem ik mee in het werk dat ik doe.

Nieuwe werelden verbinden en ontdekken

Ik krijg er energie van om verschillende werelden te ontdekken. Dat begon al jong. Als middelbare scholier werd ik vrijwilliger bij de lokale omroep Apeldoorn en kon ik als amateur tv-maker een kijkje nemen bij de verrassendste locaties en evenementen in de stad. Na mijn studietijd was ik politiek belangenbehartiger voor het ISO (landelijke koepel voor studenten uit het hoger onderwijs) en sprong ik in de politiek-bestuurlijke wereld in Den Haag. In mijn werk als organisatieadviseur mag ik steeds opnieuw een duik nemen in nieuwe organisaties en nieuwe rollen. Het ene moment in gesprek met een manager of bestuurder, het andere moment aan de slag met boa’s of Wmo-consulenten. Binnen opdrachten gaat het vaak over het verbinden van organisaties en personen. Zo ook rondom het thema energiearmoede, waar ik veel mee bezig ben. Dynamiek, gedreven mensen en een maatschappelijk doel voor ogen: dat geeft mij energie!

Verf en modder

Als ik niet bij Hiemstra & De Vries aan het werk ben, haal ik graag mijn schildersspullen tevoorschijn. Daarnaast hou ik ervan om te sporten, het liefst in de buitenlucht. Een paar keer per week werk ik me in het zweet – en de modder – tijdens bootcamptrainingen in het park en tijdens vakanties trek ik er het liefst op uit met wandelschoenen en een klein tentje

Ontmoet ook deze experts

Onze mensen

Gianfranco Mauro

Nilco van der Steege

Ward Deckers

Mirjam Duivenbode