Dominique Diks

  • 06-46950477
Dominique Diks

Slim en snel schakelen

Vanuit mijn interesse in vernieuwing, ontwikkeling en innovatie duik ik graag in het diepe. Om me een beeld te vormen van de wereld om mij heen en wat er nog te ontdekken is. Stilzitten vind ik dan ook ingewikkeld. Het liefst trek ik eropuit. Om te kijken om mij heen. Links en rechts. Dichtbij en veraf. Die brede blik en interesse helpt me nu als organisatieadviseur om vraagstukken in organisaties scherp in beeld te krijgen, maar stelt me ook vaak voor interessante uitdagingen en keuzes. Dat ik wil bijdragen aan maatschappelijke meerwaarde, dat staat nooit ter discussie.

Brede horizon

Slim en snel schakelen tussen verschillende zaken, is wat ik graag doe. Na een propedeuse in Communicatiewetenschappen switchte ik naar Bestuurs- en organisatiewetenschappen aan de VU met als afstudeerrichting Advies en Verandering. Studeren en op die manier mijn horizon verbreden deed ik graag maar ik wilde tegelijkertijd ook wel aan de slag. Ik had behoefte om ‘te gaan doen’. Dat deed ik bijvoorbeeld al tijdens mijn studie bij de Veiligheidsregio Utrecht (VRU). Nieuwsgierig naar advies en verandering vanuit maatschappelijke vraagstukken in de praktijk, stapte ik naar Hiemstra & De Vries. Daar duik ik sinds 2015 samen met collega’s in verschillende opdrachten, voortdurend schakelend tussen denken en doen. In onderwerpen als wendbaar werken herken ik bijvoorbeeld mijn geliefde combinatie van werken aan verschillende opgaven, maatschappelijke relevantie, uitdagende dynamiek en interessante organisatieontwikkelingen.

Utrecht in beeld

Over de hele wereld heb ik tijdens mijn reizen mooie plekken gezien, maar Utrecht is en blijft echt mijn thuis. Ik geniet van de sfeer, drukte en dynamiek in de binnenstad. Of ik er nu hardloop, op de tennisbaan sta of met mijn fotocamera op pad ben. Utrecht is mijn stad.

2024 Copyright - Hiemstra & De Vries