Diyar Ismail

  • 06-29609370
Diyar Ismail

Wat is er mooier dan het combineren van je passie met maatschappelijk impact? Als ervaren growth marketeer en manager heb ik voor verschillende organisaties gewerkt. Bij Hiemstra & De Vries heb ik echt mijn roeping gevonden. Samen met mijn collega’s, denk ik dagelijks na hoe we publieke organisaties beter kunnen maken. Want het kan slimmer en beter. Er is genoeg ruimte voor creatieve en out-of-the-box ideeën. Mijn rol zie ik dan ook als een versneller voor de projecten van adviseurs.

Als een spin in het web manoeuvreer ik mij door de verschillende thema’s. Ik help adviseurs om hun boodschap over te brengen. Het combineren van data en nieuwe technologieën brengt nieuwe ideeën en kansen met zich mee. Zo kunnen we met onze kennis en ervaring ook andere organisaties helpen. Mijn werk is nooit saai want het ene moment ben ik in gesprek over digitale transformatie en het andere moment denk ik mee hoe we mensen in energiearmoede kunnen bereiken.

Na mijn werk haast ik me naar huis. Tijd doorbrengen met mijn vrouw en drie kinderen vind ik nog belangrijker dan mijn werk. In de weekenden ga ik regelmatig op jacht naar Pokémons met mijn zoontje of je kan vinden mij vinden bij het poppenhuis van mijn dochter. Als er tijd over is dan kijk ik graag leuke series en films of ben ik te vinden in de sportschool, bij vrienden of achter het schaakbord.

2023 Copyright - Hiemstra & De Vries