Diyar Ismail

  • 06-29609370
Diyar Ismail

Marketing & Communicatie

Wat is er mooier dan het combineren van je passie met maatschappelijk impact? Als ervaren growth marketeer en manager heb ik voor verschillende organisaties gewerkt. Bij Hiemstra & De Vries heb ik echt mijn roeping gevonden als Chief Marketing Officer en communicatieadviseur. Samen met mijn collega’s, denk ik dagelijks na hoe we publieke organisaties beter kunnen maken. Want het kan slimmer en beter. Er is genoeg ruimte voor creatieve en out-of-the-box ideeën. Mijn rol zie ik dan ook als een versneller voor de projecten van zowel onze adviseurs als voor opdrachtgevers.

Als een spin in het web manoeuvreer ik mij door de verschillende thema’s. Ik help adviseurs om hun boodschap over te brengen. Het combineren van data en nieuwe technologieën brengt nieuwe ideeën en kansen met zich mee. Zo kunnen we met onze kennis en ervaring ook andere organisaties helpen. Mijn werk is nooit saai want het ene moment ben ik in gesprek over digitale transformatie en het andere moment denk ik mee hoe we mensen in energiearmoede kunnen bereiken.

Voor opdrachtgevers werk ik als communicatieadviseur aan slimme strategieën om zowel bedrijven als burgers te activeren in maatschappelijke opgaves. Daarnaast maak ik samen met mijn collega’s van design & video mooie producten voor publieke organisaties. Van praatplaten tot aan video items we hebben bij Hiemstra & De Vries alle expertises in huis om visueel impact te maken in goed doordachte campagnes.

Familie & hobby’s

Na mijn werk haast ik me naar huis. Tijd doorbrengen met mijn vrouw en drie kinderen vind ik nog belangrijker dan mijn werk. In de weekenden ga ik regelmatig op jacht naar Pokémons met mijn zoontje of je kan vinden mij vinden bij het poppenhuis van mijn dochter. Als er tijd over is dan kijk ik graag leuke series en films of ben ik te vinden in de sportschool, bij vrienden of achter het schaakbord.

 

Chief Marketing Officer Linkedin

2024 Copyright - Hiemstra & De Vries