Over ons

Voor professionals en leiders van de toekomst

Onze adviseurs en trainers helpen publieke organisaties die beter willen worden in het realiseren van maatschappelijke doelen. Dit doen we door samen nieuwe perspectieven te creëren, de wijze van organiseren krachtig en eenduidig te maken en mensen en teams te laten groeien in hun professionaliteit. Wij voorkomen dat organisatieverandering en training een doel op zich worden. Doordat wij met ons vakmanschap instappen in de situatie van jouw organisatie, de maatschappelijke resultaten altijd als ijkpunt nemen en juist doorgaan wanneer het lastig wordt, ervaren onze opdrachtgevers dat ze met onze bijdrage écht beter gaan presteren.

Wie we zijn

Wat ons zowel bij onze opdrachtgevers als op kantoor kenmerkt: dat we zowel mens- als resultaatgericht zijn. Dat betekent dat we werken vanuit een diepe overtuiging dat de competenties van en de relaties tussen mensen het succes van organisaties bepalen. We werken altijd met mensen in organisaties vanuit het perspectief van de opdracht. Wat moet er bereikt worden? Om dat optimaal te kunnen doen en maatschappelijke impact te maken, geloven we in het belang van verschillende perspectieven en competenties. Lees hier meer over hoe wij omgaan met inclusie binnen ons bureau.

Wat doen we?

Organisaties en samenwerkende organisaties nog beter maken. Dat zie je ons elke dag doen. In trainingen, in sessies met groepen professionals, met managementteams en bestuurders. Kijk maar eens naar onze cases, thema’s en expertisegebieden.

Onze geschiedenis

Hiemstra & De Vries is in 2004 opgericht door Jaring Hiemstra en Joscha de Vries. Vanuit hun ambitie om publieke organisaties te helpen betere maatschappelijke resultaten te leveren. Hiemstra & De Vries groeide en verwierf de afgelopen 20 jaar een duidelijke en stevige positie in de markt voor hoogwaardige trainingen en verandertrajecten in de publieke sector.

2024 Copyright - Hiemstra & De Vries