Werken bij

Wij zijn intelligente doeners die gericht zijn op betere maatschappelijke prestaties. We versnellen, verbinden, maken contact, werken mensgericht en laten anderen excelleren. Binnen ons vak van organisatieontwikkeling zijn we voortdurend op zoek naar innovatieve oplossingen en aanpakken.

Moderne werkgever

Hiemstra & De Vries is een moderne werkgever. Voor onze arbeidsvoorwaarden en andere werkgeverszaken kijken we voortdurend hoe we die kunnen laten aansluiten bij wat de huidige tijd van een moderne werkgever vraagt. Dat past bij ons werk, onze mensen en onze organisatie.

Verschillende adviseurs

We vinden het erg belangrijk dat onze adviseurs het naar hun zin hebben in hun werk. Daarom geven we zoveel als mogelijk invulling in ons werk aan zingeving, autonomie en vakontwikkeling. Met zoveel verschillende mensen, hebben we ook veel verschillende wensen, stijlen en voorkeuren in huis. Dankzij de aanwezige vrijheid en verbinding krijgt iedereen professionele en persoonlijke ruimte om zichzelf maximaal te ontwikkelen en het zichzelf en anderen naar de zin te maken.

Interessante opdrachten

Onze adviseurs werken in verschillende rollen aan interessante opdrachten in publieke organisaties. Benieuwd? We vertellen er graag over. Bijvoorbeeld door onze ervaringen te delen tijdens bijeenkomsten op kantoor of online via onze Actueel-pagina en social media.

Altijd op zoek naar talent

We staan altijd open voor nieuwe collega’s met visie op het publieke domein, die weten hoe organisatieontwikkeling werkt en kennis hebben van inhoudelijke maatschappelijke opgaven. Mensen met drive en ambitie om maatschappelijk het verschil te maken. Wil je weten of jouw visie matcht met die van ons? Neem dan contact op met een van ons.

Meer weten

Wil je meer weten over werken bij Hiemstra & De Vries? Mail dan naar werkenbij@hiemstraendevries.nl of neem dan contact op met een van ons.

Deel deze pagina