Werken bij

Met ruim 50 organisatieontwikkelaars geloven wij dat we maatschappelijk verschil kunnen maken. In ons vak van organisatieontwikkeling zijn we voortdurend op zoek naar innovatieve oplossingen die leiden tot maatschappelijk resultaat. Dit doen we door mensgericht te werken en teams en organisaties te laten excelleren.

Hiemstra & De Vries als werkgever

Hiemstra & De Vries is een werkgever van deze tijd. We kijken voortdurend hoe we onze arbeidsvoorwaarden en andere werkgeverszaken kunnen laten aansluiten bij wat de huidige tijd van werkgevers én werknemers vraagt. Daarbij horen een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Om een voorbeeld te noemen: we houden geen vakantiedagen bij. We hebben een richtlijn en het is ieders eigen verantwoordelijkheid om daarin de goede balans te vinden tussen werk en vrije tijd. Dat past bij onze gedeelde zorg voor elkaar en het bedrijf.

Deze invulling van werkgeverschap past bij ons werk, onze mensen en onze organisatie. Wij zijn één bedrijf. We voelen ons allemaal eigenaar van Hiemstra & De Vries. We werken altijd in teamverband in de overtuiging dat iedereen iets kan leren van elkaar. We leren, sparren en vieren successen samen.

Breed perspectief op de maatschappij

De adviseurs van Hiemstra & De Vries hebben diverse achtergronden. Onze ambitie is dat onze organisatie een goede afspiegeling van de samenleving is en hebben aandacht voor diversiteit en inclusie in een veranderende maatschappij. Kandidaten van alle achtergronden zijn welkom en moedigen we aan te solliciteren. We geloven dat onze adviezen beter zijn als we zelf een afspiegeling van de samenleving vormen. De verschillende mensen, die allemaal hun eigen perspectieven meebrengen, hebben ook allemaal verschillende wensen, stijlen en voorkeuren. We staan daarom regelmatig, gezamenlijk én individueel, stil bij werkgerelateerde thema’s als drijfveren, vak- en persoonlijke ontwikkeling.

Werken aan relevante opdrachten

Onze adviseurs werken in verschillende rollen aan uiteenlopende opdrachten in publieke organisaties. Onze opdrachten variëren van het trainen van publieke professionals tot het verbeteren van ketensamenwerking in het sociaal domein. Van het begeleiden van leiderschapstrajecten tot het opschalen van een initiatief waarbij dak- en thuisloze jongeren worden geholpen. En van het ontwikkelen van een toekomstbestendige bedrijfsvoering tot het mogelijk maken van impactvolle plannen op de woningmarkt. Dat doen we op onze manier, vanuit ons vak van organisatieontwikkeling en – verandering. Benieuwd naar wat we doen? We vertellen er graag over, kijk bijvoorbeeld eens naar onze klantcases.

Altijd op zoek naar talent

Ben je geïnteresseerd geraakt in wie wij zijn en wat wij doen? We staan altijd open voor mensen met een visie op het publieke domein, met verstand van organisatieontwikkeling en kennis van inhoudelijke maatschappelijke opgaven. Mensen met de drive en ambitie om maatschappelijk het verschil te maken. Dat doe je bij ons door organisaties die midden in de samenleving staan sterker te organiseren en door te adviseren over de sturing op maatschappelijke opgaven. Past dat bij jou? Laat het ons weten.

Openstaande vacatures

Senior digitale transformatie publieke domein

Wij zoeken een adviseur digitale transformatie die organisaties begeleidt in de digitale transformatie en de verandering naar datagedreven werken. Wil jij maatschappelijk verschil maken door te bouwen aan de overheid van de toekomst? Klik hier voor meer informatie.

Senior organisatieadviseur bedrijfsvoering publieke domein

Wij zoeken een doorgewinterde professional binnen de bedrijfsvoering van publieke organisaties. Een senior adviseur die bijdraagt aan de realisatie van een toekomstgerichte bedrijfsvoering die ten dienste staat van publieke opgaven. Klik hier voor meer informatie.

Senior organisatieadviseurs

Hiemstra & De Vries groeit. Daarom zoeken we regelmatig nieuwe adviseurs met visie op maatschappelijke vraagstukken, ervaring in organisatieontwikkeling en kennis van publieke organisaties. Mensen met drive, ondernemerschap en expertise om maatschappelijk het verschil te maken. Op dit moment zoeken we naar nieuwe senior organisatieadviseurs. Kijk hier voor meer informatie.

Stage bij

Hiemstra & De Vries staat open voor talent! Wij zijn op zoek naar stagiaires vanaf 1 september 2022. Wij bieden studenten de kans om te ervaren hoe het is om bij een adviesbureau te werken en zich te laten zien in een stage. Ben jij benieuwd naar het werk bij een adviesbureau in de publieke sector? Wil jij het verschil maken door bij te dragen aan maatschappelijke opgaven? Ben je beschikbaar vanaf begin september voor een periode van zes maanden? Lees dan zeker verder. Klik hier voor de volledig toelichting en stuur jouw motivatie en CV naar stagebij@hiemstraendevries.nl

Meer weten

Wil je meer weten over werken bij Hiemstra & De Vries? Mail dan naar werkenbij@hiemstraendevries.nl of neem dan contact op met een van ons.

Deel deze pagina