Werken bij

Wij zijn intelligente doeners die gericht zijn op betere maatschappelijke prestaties. We versnellen, verbinden, maken contact, werken mensgericht en laten anderen excelleren. Binnen ons vak van organisatieontwikkeling zijn we voortdurend op zoek naar innovatieve oplossingen en aanpakken.

Moderne werkgever

Hiemstra & De Vries is een moderne werkgever. Voor onze arbeidsvoorwaarden en andere werkgeverszaken kijken we voortdurend hoe we die kunnen laten aansluiten bij wat de huidige tijd van een moderne werkgever vraagt. Om een voorbeeld te noemen: we houden vakantiedagen niet meer bij. We hebben een richtlijn en het is ieders eigen verantwoordelijkheid om daarin de goede balans te vinden tussen werk en vrije tijd. Dat past bij onze gedeelde zorg voor het bedrijf.

Modern werkgeverschap past bij ons werk, onze mensen en onze organisatie. We vinden het belangrijk om één kantoor te zijn. We werken altijd in teamverband in de overtuiging dat iedereen van iets kan leren van elkaar. We leren, ontwikkelen, sparren en vieren successen samen. Zo hopen we in het najaar een studiereis naar Berlijn te maken. Dat doen we vanzelfsprekend met de trein, omdat wij vinden dat dat ook van deze tijd is: duurzame keuzes maken.

Breed perspectief op de maatschappij

We vinden het erg belangrijk dat onze adviseurs het naar hun zin hebben in hun werk. Met zoveel verschillende mensen, hebben we ook veel verschillende wensen, stijlen en voorkeuren in huis. Daarom geven we zoveel als mogelijk invulling in ons werk aan zingeving, autonomie en vakontwikkeling. Ook willen we dat onze organisatie een goede representatie van de samenleving wordt, met aandacht voor diversiteit en inclusie. We willen dat iedereen bij ons zichzelf kan zijn en proberen dan ook als organisatie divers te zijn. Hoe breder ons perspectief is op de maatschappij, des te beter is ons advies.

Relevante opdrachten

Onze adviseurs werken in verschillende rollen aan relevante opdrachten in publieke organisaties. Onze opdrachten variëren van actieonderzoek naar het tegengaan van ondermijning tot het verbeteren van ketensamenwerking in het sociaal domein. Van het helpen ontwikkelen van digitaal leiderschap tot het opschalen van een project waarbij dak- en thuisloze jongeren worden geholpen. En van het neerzetten van een projectorganisatie voor het vaccinatieprogramma tot het implementeren van de Omgevingswet. Dat doen we op onze manier vanuit ons vak organisatieontwikkeling en – verandering. Benieuwd? We vertellen er graag over. Bijvoorbeeld door onze ervaringen te delen tijdens bijeenkomsten op kantoor of online via onze Actueel-pagina en Social Media.

Altijd op zoek naar talent

We staan altijd open voor nieuwe collega’s met visie op het publieke domein, die weten hoe organisatieontwikkeling werkt en kennis hebben van inhoudelijke maatschappelijke opgaven. Mensen met drive, ambitie en diversiteit om maatschappelijk het verschil te maken. Dat doe je bij ons door organisaties die midden in de samenleving staan sterker te organiseren en door te adviseren over de sturing op maatschappelijke opgaven. Past dat bij jou? Laat het ons weten en neem contact op met een van ons.

Openstaande vacatures

 

Senior organisatieadviseurs

Hiemstra & De Vries groeit. Daarom zoeken we regelmatig nieuwe adviseurs met visie op maatschappelijke vraagstukken, ervaring in organisatieontwikkeling en kennis van publieke organisaties. Mensen met drive, ondernemerschap en expertise om maatschappelijk het verschil te maken. Op dit moment zoeken we naar nieuwe senior organisatieadviseurs. Kijk hier voor meer informatie.

Senior trainer

We zoeken naar een ervaren trainer die ook ervaring heeft met en gevoel voor organisatieontwikkeling bij publieke organisaties. Ben of ken jij een gepassioneerde trainer die samen met ons maatschappelijk verschil wil maken? Kijk dan snel hier voor meer informatie!

Stage bij

Hiemstra & De Vries staat open voor talent. Periodiek bieden wij studenten de kans om te ervaren hoe het is om bij een adviesbureau te werken en zich te laten zien in een stage. Houd deze pagina in de gaten voor actuele stageplekken.” Kijk hier voor openstaande stageplekken.

Meer weten

Wil je meer weten over werken bij Hiemstra & De Vries? Mail dan naar werkenbij@hiemstraendevries.nl of neem dan contact op met een van ons.

Deel deze pagina