Stage bij

Vanuit Utrecht werken adviseurs van Hiemstra & De Vries samen met verschillende publieke organisaties aan betere prestaties in maatschappelijke vraagstukken. Elk half jaar hebben we daarbij ruimte voor twee slimme en sociale stagiairs die ons hierbij ondersteunen voor een periode tussen de drie en zes maanden. Als je interesse hebt in zo'n stage, is het handig als je zelf een goed beeld hebt van wat je wilt en dat je in de eindfase van je studie zit. Hieronder vind je de mogelijkheden voor een stage bij Hiemstra & De Vries.

Stage rond advies

We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar het vak van adviseur en hierin bij Hiemstra & De Vries ervaring wilt opdoen. Dat kan. Onze adviseurs zorgen dat je mee kunt doen in een aantal projecten. Zo krijg je een breed beeld van het werk dat we doen om publieke organisaties te helpen aan betere prestaties in maatschappelijke vraagstukken.

Stage rond onderzoek

Ook onderzoekers (in de dop) zijn bij ons van harte welkom. We gaan binnen jouw voorkeursthema(‘s) graag met je op zoek naar een passende onderzoeksvraag. Liefst eentje die voor jou en voor ons prangende vragen beantwoordt en interessante dingen aan het licht brengt. Dan kan jouw onderzoek maatschappelijke meerwaarde hebben en bijdragen aan betere prestaties in publieke organisaties.

Stage rond onderzoek in combinatie met advies

Een stage bij Hiemstra & De Vries kan natuurlijk ook vanuit een opdracht zijn waarin je onderzoek- en advieswerk combineert.


Meer informatie en contact

Interesse in een stage bij Hiemstra & De Vries? Neem dan contact op met onze collega Linet Tanke (06 18168820).  Zij kan je bijvoorbeeld meer vertellen over de mogelijkheden, wat voor bureau we zijn en waartoe eerdere stages bij Hiemstra & De Vries hebben geleid.