Steven de Vries

Wat is de bedoeling?

Dagelijks werken veel mensen voor de publieke zaak. Ik ben er van overtuigd dat bijna iedereen dat doet om onze samenleving en de wereld om ons heen een beetje beter te maken. Toch lukt het niet altijd om die maatschappelijke missie in ons werken centraal te stellen. Soms zijn de inhoudelijke uitdagingen te groot of is de benodigde samenwerking tussen disciplines te complex. Zowel in mijn werk als privé leven vind ik het belangrijk om bij te dragen aan die betere toekomst. Daarom ben ik in mijn vrije tijd maatschappelijk actief in het bestuur van culturele, jeugd en welzijnsorganisaties.

Samenwerken met verschillende disciplines

 Vanuit mijn achtergrond heb ik een ruime ervaring met het ontwikkelen van organisaties en het bevorderen van samenwerking tussen verschillende disciplines. Als generalist herken ik de uitdagingen binnen zowel het sociaal als het fysiek domein én de verbinding daartussen. In mijn werk zet ik (samen met de opdrachtgever) een heldere doelstelling centraal en werk hier resultaatgericht naartoe. De afgelopen jaren heb ik in het onderwijs ruime ervaring opgedaan in het ontwikkelen van de samenwerking tussen onderwijsinstellingen, gemeenten en jeugdzorg en -hulp.

Geen woorden, maar daden

In mijn opvoeding heb ik meegekregen dat het goed is om kritisch te zijn, maar dat het nog beter is om zelf bij te dragen aan verandering. Als tiener collecteerde ik voor Amnesty International, als twintiger was ik gemeenteraadslid en nu als dertiger ben ik vrijwilliger in een volkstuinproject voor vluchtelingen.

  • Wat ik doe en wat mij inspireert

  • 17 feb

    Hiemstra & De Vries breidt uit: Steven de Vries nieuwe adviseur

    Wij zijn erg blij met de komst van een nieuwe collega. Op 1 februari is Steven de Vries gestart binnen ons kantoor in het WTC-gebouw in hartje Utrecht. Over Steven Steven de Vries heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van organisaties en het bevorderen van samenwerking tussen verschillende disciplines. Vanuit zijn brede achtergrond is hij goed bekend met de uitdagingen...

    Lees verder