Sebastiaan de Kroon

Vooruit in maatschappelijke vraagstukken 

Hoe ziet de maatschappij van de toekomst eruit? Welke publieke organisatie(ontwikkeling) past daarbij? Bij zulke vraagstukken breng ik graag ideeën, oplossingen, beelden, gedachten en andere antwoorden in beeld. Het is voor mij een zegen om bij Hiemstra & De Vries met slimme collega’s door een ‘marketing- en communicatiebril’ te kijken naar maatschappelijke opgaven en trends in organiseren. Zo maken we met elkaar impact, beweging en vooruitgang mogelijk in het publieke domein. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij als specialist marketing & communicatie bij Hiemstra & De Vries.

 

Mijn route naar Hiemstra & De Vries liep van de Radboud Universiteit Nijmegen (studie Communicatie- en Informatiewetenschappen) via een ‘Nijmeegs’ redactiebureau (Ravestein & Zwart) met uitgeeftak (VOC Uitgevers) kort langs een ‘Brabants’ bureau voor bestuurlijke netwerken (BlomBerg Instituut) naar een ‘Goois’ ziekenhuis (Tergooi) met innovatieve afdeling gezondheidsbevordering (Gezondheidsstudio van Tergooi). De zorgsector boeit me maar de verleiding om vanuit een bredere maatschappelijke blik te gaan opereren bij Hiemstra & De Vries in Utrecht wilde ik eind 2017 niet weerstaan.


Wanneer ik niet aan het werk ben, vind je me misschien tussen obscure platen, klassieke raceauto’s, epische voetballers, creatieve concepten of in de buurt van het Wilhelminapark.