Sebastiaan de Kroon

Vooruit in maatschappelijke vraagstukken 

Hoe ziet de maatschappij van de toekomst eruit? Welke publieke organisatie(ontwikkeling) past daarbij? Bij zulke vraagstukken breng ik graag ideeën, oplossingen, concepten, gedachten en andere antwoorden in beeld. Het is voor mij een zegen om hier bij Hiemstra & De Vries met slimme collega’s door een innovatieve ‘marketing- en communicatiebril’ naar maatschappelijke vraastukken te kijken. Zo maken we met elkaar impact, beweging en vooruitgang mogelijk in het publieke domein. 

Mijn route naar Hiemstra & De Vries liep van de Radboud Universiteit Nijmegen (studie Communicatie- en Informatiewetenschappen) via een ‘Nijmeegs’ redactiebureau (Ravestein & Zwart) met uitgeeftak (VOC Uitgevers) kort langs een ‘Brabants’ bureau voor bestuurlijke netwerken (BlomBerg Instituut) naar een ‘Goois’ ziekenhuis (Tergooi) met innovatieve afdeling gezondheidsbevordering (Gezondheidsstudio van Tergooi). De zorgsector en het gezondheidsdomein boeit me maar de verleiding om vanuit een bredere maatschappelijke blik te opereren bij Hiemstra & De Vries in Utrecht wilde ik eind 2017 niet weerstaan.

Wanneer ik niet aan het werk ben, vind je me misschien tussen obscure elpees, klassieke raceauto’s, epische voetballers, creatieve concepten of in de buurt van het Wilhelminapark in Utrecht.