Hiemstra & De Vries host: Kennissessie Collectieve Intelligentie en Groepsdynamica

  

Het effect van de groep op het individu en het effect van het individu op de groep!

Tijdens deze sessie combineren Bas van Kesteren (LetsOpp) en Anna Rozendaal (Hiemstra & De Vries) wetenschappelijke kennis over groepsgedrag met hun praktijkervaring. Beiden begeleidden de afgelopen jaren veel verschillende groepsprocessen en kennen de rol van het individu hierin goed. Bas en Anna kennen elkaar uit de praktijk en samen geven zij tijdens deze kennissessie een interessante en prikkelende inkijk in groepsgedrag. Ze reiken bovendien handvatten aan voor hoe je vanuit die kennis succesvol groepsprocessen begeleidt en collectieve intelligentie benut.
 
Tijdens de sessie bijvoorbeeld aandacht voor de balans tussen ‘Engagement’ en ‘Exploration’, de invloed op groepen van de Loud Minority en Silent Majority, diversiteit van ideeën (echokamers), motivator van betrokkenheid, ‘Backward thinking vs. Forward Thinking’, do’s en don’ts van groepsdynamica en hier-en-nu-gedrag als voorspeller van daar-en-dan-gedrag. Ook is er ruimte om uit te wisselen op elkaars praktijk.
 
We trekken hierin samen op met LetsOpp. Zij organiseren regelmatig sessies over groepsdynamica. Aanmelden voor de bijeenkomst op 11 juli kan hier via de site van LetsOpp of via Hiemstra & De Vries hieronder. 

hierbenikgraagbij aanmelden
 

Doelgroep 

Deze bijeenkomst is interessant en relevant voor wie de praktijk van groepsdynamica (her)kent en werkt aan gedrags- en organisatieverandering in publieke organisaties als gemeenten, provincies, waterschappen, zorgpartijen en onderwijsinstellingen. De bijeenkomst is (na aanmelding via ons of via LetsOpp) gratis voor geïnteresseerden uit publieke organisaties.
 

Locatie

Deze bijeenkomst vindt plaats bij ons in het WTC-gebouw naast Utrecht Centraal.
 

Collega's

Tijdens deze bijeenkomst tref je in ieder geval vanuit Hiemstra & De Vries onze collega Anna Rozendaal. Iets met de initiatiefnemers van de groepsdynamica-specialisten van LetsOpp delen over deze bijeenkomst? Neem dan even contact op met Saskia Reudink via E: saskiareudink@letsopp.com of M: 0614241285. Onze collega Anna Rozendaal is bereikbaar via E: anna.rozendaal@hiemstraendevries.nl of M: 0610973311.

 

Eigenschappen

Startdatum 11-07-2019 14:00
Einddatum 11-07-2019 18:00
Wij accepteren geen inschrijvingen meer
44