Een bedrijfsvoering die mogelijk maakt

De samenleving verandert snel. Dit geeft veel uitdagingen voor publieke organisaties die willen presteren in maatschappelijke vraagstukken. De bedrijfsvoering staat daarbij vaak onder druk. Bestaande systemen en processen remmen verandering waar vooruitgang nodig is. Dat moet anders. Wij werken aan een bedrijfsvoering die ontwikkeling mogelijk maakt.

Kernelementen: wendbaarheid, integraliteit, innovatie en eenvoud

Net als de organisatie zelf, moet ook bedrijfsvoering wendbaar zijn. Inspelen op veranderingen door de sturing te concentreren en inzet en middelen te flexibiliseren. Door als business partner kaders, expertise en middelen te verbinden aan opgaven en die in partnerschap te realiseren. Dat vraagt om een integrale benadering van de bedrijfsvoering. Een innovatieve en eenvoudige bedrijfsvoering realiseert duurzame oplossingen voor de huidige financiƫle opgave. Door de digitale transformatie te versnellen en de interne organisatie te versimpelen.

Visie, routekaart en realisatie

Wij helpen publieke organisaties om gefaseerd de bedrijfsvoering toekomstbestendig te maken. Dit start bij het creƫren van een gezamenlijke visie. We bieden inspiratie over de toekomst van de bedrijfsvoering, faciliteren gesprekken om sturingsprincipes te benoemen, te doorleven en te vertalen in een sturingsconcept. Een routekaart biedt houvast om de benodigde stappen in samenhang te zien en te prioriteren. We helpen waar nodig om de visie in de praktijk werkend te krijgen. Door implementatie, leiderschapstrajecten, procesverbetering, teamontwikkeling of een leertraject business partner.

Deze experts weten alles over dit onderwerp

Onze mensen

Axel Martens

Gerco Liefhebber

Michiel v. Haren Noman

Fred Claasen

Fleur van Haasteren

Axel Martens

Gerco Liefhebber

Michiel v. Haren Noman

Fred Claasen

Fleur van Haasteren