Vacature : Sr. Systeembeheerder

Als senior systeembeheerder ben je de spin het web voor de ICT-vragen in ons bedrijf. Laat dat nou precies zijn waar jij een ster bent en je plezier uithaalt. Ben je ondernemend, werk je zelfstandig en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons op je plek!

Wat houdt de functie in?

Jij bent verantwoordelijk alle ICT-vraagstukken in ons bedrijf. Je voert niet alleen uit, maar denkt ook mee hoe we onze IT-omgeving verder kunnen vereenvoudigen. Bijvoorbeeld door inzet van nieuwe digitale mogelijkheden. En dat op een manier die bij ons past.

Je werkt als senior systeembeheerder samen met een collega en ondersteunt je collega’s bij allerhande vragen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit:
• Het beheren van het serverpark (VMWare ESXi / Windows Server).
• Medewerkers ondersteunen (Windows 10 / Office 365).
• Het contact onderhouden met onze leveranciers.
• Gebruikersbeheer (Active Directory / Office 365).
• Het participeren in en het initiëren van verschillende ICT-projecten. 
• Het management adviseren op gebied van nieuwe technieken en aanschaf van hard en software.

Wie zoeken we?

We zoeken een enthousiaste en allround senior systeembeheerder voor 36-40 uur per week. Je bent nieuwsgierig, praktisch, ondernemend, proactief en je hebt bewezen goed te kunnen samenwerken. De functie vraagt om flexibiliteit, snel kunnen schakelen en een ‘hands-on’ mentaliteit. Je vindt het leuk om eenvoudige en lastige vragen van collega’s op te lossen in een kleinschalige IT-omgeving. Je bent communicatief sterk: je kan ingewikkelde ICT-vraagstukken vertalen naar de wereld van organisatieadviseurs. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om met allerlei verschillende collega’s samen te werken.

Onderstaande technische vaardigheden zijn belangrijk voor de functie:
• Gedegen kennis van kantoorautomatisering in een Microsoft omgeving (Windows 10 / Windows Server 2012/2016).
• Ruime kennis van Office 365 (Office 365 Groups / SharePoint / Exchange) is een must.
• Ruime netwerk kennis (DHCP / DNS / TCP-IP ).
• Ervaring met Active Directory / Powershell. Kennis van Azure is een pre.
• Ervaring met gebruikersondersteuning in een kleinschalige omgeving.
• Ervaring met serverbeheer/ back-ups / VMWare / printermanagement.

Heb je ook ervaring met vaste en mobiele telefonie en affiniteit met het onderhouden van websites? Dat is mooi meegenomen!

Wie zijn wij?

Hiemstra & De Vries is een dynamisch organisatieadviesbureau in hartje Utrecht (WTC-gebouw naast Utrecht CS). Je zal hier intensief met verschillende collega’s samenwerken, zowel de adviseurs als de collega’s van de ondersteuning. We zijn met 50 mensen en geloven in het samenspel van verschillende achtergronden, overtuigingen en eigenschappen.
Onze adviseurs ondersteunen opdrachtgevers dagelijks bij het verbeteren van maatschappelijke prestaties. Daarnaast werken we samen met Ynformed (www.ynformed.nl). We zoeken een allround senior systeembeheerder die onze collega’s (en de medewerkers van Ynformed) ondersteunt met alle ICT-vragen.

We bestaan als bureau 15 jaar. Wie nu bij ons komt werken, viert dat mooie lustrum met ons mee. Samen zijn we ons bureau betekent ook dat we de handen uit de mouwen steken en doen wat nodig is.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een functie met veel ruimte voor eigen initiatief en ambitie. En 50 leuke en enthousiaste collega’s waarmee het prettig samenwerken is. Met coaching en learning-on-the-job begeleiden we je in je functie. Zodat je jouw persoonlijke en technische vaardigheden kan ontwikkelen. Salaris en arbeidsvoorwaarden? Daar zijn we modern en marktconform in.

We zijn benieuwd wie jij bent en hoe jij naar ons kijkt! Stuur je cv en jouw korte motivatie naar werkenbij@hiemstraendevries.nl.  Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, neem dan contact op met Jeroen.knol@hiemstraendevries.nl