Vacature bij Hiemstra & De Vries: organisatieadviseur en trainer

Publieke organisaties beter helpen presteren in maatschappelijke opgaven, dat is onze ambitie en de kern van alles wat wij doen. Hoe we dat precies doen en vanuit welke rol is telkens anders, dat kan ondermeer in de rol van adviseur of als trainer. 

Wij zoeken een organisatieadviseur/trainer met meer dan drie jaar ervaring met gedrag en gedragsverandering. Het lijkt je leuk om te adviseren, trainen en coachen in leertrajecten gericht op het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden. Bijvoorbeeld over vaardigheden als bestuurlijk adviseurschap, samenwerking en persoonlijke effectiviteit. Ook wordt je enthousiast van het coachen en begeleiden van directies, MT’s en teams.

Je weet dat er vele type leerinterventies zijn en vindt het leuk om deze in te zetten. Specifieker ben je in staat een leertraject mee te ontwikkelen en (herhaaldelijk) uit te voeren. Je stapt goed voorbereid een trainingsruimte in maar bent niet bang om het draaiboek om te gooien als de situatie daarom vraagt. Je kan dit afgewogen doen omdat je goed kijkt en oordeelsvrij bespreekt wat er gebeurt en hoe dit zich verhoudt tot de opgave waar de organisatie voor staat. Je hebt mensenkennis en weet om te gaan met (ingewikkelde) groepsdynamiek, in zowel ‘boven-’ als ‘onderstroom’.

LEREN EN ONTWIKKELEN IN HET LICHT VAN ORGANISATIEONTWIKKELING

Naast trainer werk je ook als organisatieadviseur. Je bent in staat om organisatievraagstukken te doorgronden en te vertalen naar een ontwikkelgerichte aanpak. Want elke context, elk team en elke organisatie vraagt weer net iets anders om verandering in de praktijk te realiseren. In de basis werken wij met onze opdrachtgevers vanuit zeven veranderprincipes, die jij praktisch weet te vertalen in je werk. Het is voor ons om die reden een voorwaarde dat je beide rollen makkelijk kan invullen.

WAAROM WIL JE BIJ ONS WERKEN?

Hiemstra & De Vries is een dynamisch bedrijf met weinig hiërarchie waar je intensief met andere collega’s samenwerkt. Je werkt altijd met collega’s in een team. Samen zijn we ons bureau. Er is veel ruimte voor reflectie en ontwikkeling van jou en van andere collega’s. Wie werkt aan leren bij de klant, leert zelf ook voortdurend. Leren doen wij bij voorkeur in het werk, met collega’s. Bijvoorbeeld tijdens onze gezamenlijke vrijdagen op onze thuisbasis in WTC Utrecht (naast Utrecht Centraal), in coaching of intervisie.

Salaris, mobiliteit, werk-privé, en arbeidsvoorwaarden? Daar zijn we modern en marktconform in.

INTERESSE? STUUR JE CV EN EEN KORTE VIDEO

We zijn benieuwd wie jij bent en hoe jij kijkt naar persoonlijke en organisatieontwikkeling. Stuur je CV en een korte video op naar werkenbij@hiemstraendevries.nl. Wij verwachten van de video:

• dat deze maximaal 2 minuten duurt
• jij antwoord geeft op de vraag: ‘Hoe daag jij verschillende typen professionals uit om te gaan leren?’

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, neem dan contact op met Isabel Lutzisabel.lutz@hiemstraendevries.nl - 06 2774 2783.