Vacature bij Hiemstra & De Vries: organisatieadviseur & teamcoach

Wij zoeken een organisatieadviseur met meer dan drie jaar ervaring in teamcoaching en teamontwikkeling. Je hebt een goed netwerk binnen de publieke sector en hebt in meerdere organisaties teams begeleid. De komende jaren blijf je je graag focussen op het begeleiden en coachen van teams in hun ontwikkeling. Dit kunnen directies of MT’s zijn maar ook uitvoerende teams die zelfstandig willen opereren of teams waarin conflicten aan de orde zijn.

Je hebt een eigen visie op teamontwikkeling en weet dat allerlei interventies zijn die je kunt inzetten. Je kijkt er naar uit om samen met ons teamontwikkelingstrajecten te ontwerpen en uit te voeren. Je gaat moeilijke situaties niet uit de weg, maakt groepsdynamiek bespreekbaar en bent in staat oordeelsvrij te handelen. Bij het begeleiden van teams maak je verbinding met de opgave waar een team en organisatie voor staat en weet die opgave met het team praktisch te maken naar het dagelijkse handelen en samen werken.

Je hebt een visie op hoe jouw vakkennis ons als kantoor kan versterken, waarbij je iets toevoegt aan de collega’s die ook bezig zijn met teamontwikkeling, individuele coaching en leiderschapsprogramma’s. Daarbij ben je in staat de brug te slaan naar de meer inhoudelijke markten.

LEREN EN ONTWIKKELEN IN HET LICHT VAN ORGANISATIEONTWIKKELING

Naast teamcoach werk je ook als organisatieadviseur. Je bent in staat om organisatievraagstukken te doorgronden en te vertalen naar een ontwikkelgerichte aanpak. Want elke context, elk team en elke organisatie vraagt weer net iets anders om verandering in de praktijk te realiseren. In de basis werken wij met onze opdrachtgevers vanuit zeven veranderprincipes, die jij praktisch weet te vertalen in je werk.

WAAROM WIL JE BIJ ONS WERKEN?

Hiemstra & De Vries is een dynamisch bedrijf met weinig hiërarchie waar je intensief met andere collega’s samenwerkt. Je werkt altijd met collega’s in een team. Samen zijn we ons bureau. Met elkaar steken we de handen uit de mouwen. Er is veel ruimte voor reflectie en ontwikkeling van jou en van andere collega’s. Wie werkt aan leren bij de klant, leert zelf ook voortdurend. Leren doen wij bij voorkeur in het werk, met collega’s. Bijvoorbeeld tijdens onze gezamenlijke vrijdagen op onze thuisbasis in WTC Utrecht (naast Utrecht Centraal), in coaching of intervisie.

Salaris, mobiliteit, werk-privé, en arbeidsvoorwaarden? Daar zijn we modern en marktconform in.

INTERESSE? STUUR JE CV EN EEN KORTE VIDEO

We zijn benieuwd wie jij bent en hoe jij kijkt naar persoonlijke en organisatieontwikkeling. Stuur je CV en een korte video op naar werkenbij@hiemstraendevries.nl. Wij verwachten van de video:

  • dat deze maximaal 2 minuten duurt
  • jij antwoord geeft op de vraag: ‘Wat is jouw meest succesvolle interventie/ methode op teamcoaching geweest?’

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, neem dan contact op met Iri AngeliIri.Angeli@hiemstraendevries.nl – 06 4408 1744.