Hiemstra & De Vries trapt jubileumjaar 1-3-2019 – 1-3-2020 af: 15 jaar organisatieontwikkeling in de publieke sector

Op 1 maart 2004 legden Jaring Hiemstra & Joscha de Vries samen de basis voor ons bureau. Dat maakt dat we als bureau vandaag 15 jaar bestaan. Een bijzondere mijlpaal die we in ons ‘jubileumjaar’ van 1-3-2019 tot en 1-3-2020 graag vieren met iedereen die de afgelopen 15 jaar zijn of haar steentje bijdroeg aan de opbouw en groei van Hiemstra & De Vries. Natuurlijk vieren we 15 jaar organisatieontwikkeling in de publieke sector ook met de opdrachtgevers die we al lang kennen, die we kort(er) geleden leerden kennen en wie we nog niet kennen. We maken er graag samen een bijzonder jubileumjaar van! Tot snel?  

In petto voor de publieke sector 

Voor het jubileumjaar heeft Hiemstra & De Vries verschillende acties, activiteiten en publicaties in petto. Daar ga je de komende tijd meer zien en horen. Vanuit onze 15 jaar ervaring met organisatieontwikkeling in de publieke sector hebben we met elkaar namelijk meer dan genoeg om op terug te blikken en om trots op te zijn. Dat zullen we dit jaar dan ook volop doen. We kijken niet alleen naar ons vak en in welke wereld we dat met elkaar uitoefenen maar natuurlijk ook juist hoe dat zich de komende 15 jaar en verder ontwikkelt. 
 
Een mooie rol is dit jaar van de aftrap tot en met de afsluiting natuurlijk weggelegd voor Jaring Hiemstra & Joscha de Vries. Binnenkort verschijnt bijvoorbeeld het interview dat onze collega’s Sebastiaan van den Bogaard en Isabel Lutz hadden met Jaring & Joscha. Zij waren het die in 2004 in een Utrechts café (Vroom heette dat toen nog) met zijn tweeën de aanzet gaven om te komen waar we nu staan: een gerenommeerd, groeiend bureau met 50 mensen die men in veel verschillende publieke organisaties graag ziet komen om met ze samen te werken aan organisatieontwikkeling en betere prestaties in het licht van maatschappelijke opgaven.  
 

In gesprek

Met ons doorpraten over de afgelopen 15 jaar organisatieontwikkeling in publieke organisaties of juist ook vooruitkijken naar de komende jaren? Tijd voor een nieuwe of hernieuwde kennismaking? Neem dan contact op met een van onze collega’s. Op www.hiemstraendevries.nl/15jaar bundelen we komende tijd alles wat er rond 15 jaar Hiemstra & De Vries gebeurt.