Hiemstra & De Vries breidt uit met twee nieuwe adviseurs per 1 februari: Michiel van Haren Noman en Fonzie van der Mierden

We verwelkomen bij Hiemstra & De Vries twee nieuwe collega’s. Vandaag startten Michiel van Haren Noman en Fonzie van der Mierden op onze nieuwe plek in het WTC-gebouw in hartje Utrecht. We kijken er naar uit om de komende tijd met Michiel en Fonzie samen te werken aan betere prestaties in maatschappelijke vraagstukken. 
 

Michiel van Haren Noman 

Michiel heeft na zijn studie kort voor de klas gestaan en streek later neer bij de Rabobank. Drieënhalf jaar geleden startte Michiel bij Radaradvies in Amsterdam. Daar leerde hij de fijne kneepjes van het adviesvak in het licht van het sociaal domein. Van orde scheppen in de chaos van een complex vraagstuk wordt hij blij, vertelde hij ons al. Verdieping op het organisatieadviesvak, zijn nieuwsgierigheid naar het ruimtelijk domein en de impact van digitalisering op publieke organisaties trokken hem aan in het profiel van Hiemstra & De Vries. 
 

Fonzie van der Mierden 

Fonzie studeerde aan de TU in Eindhoven en is ingenieur. Als ondernemer zette hij verschillende innovatieve bedrijven en platforms op. Hij volgde bovendien twee traineeships op het gebied van management en leiderschap. Hij kent het de dynamiek van de wereld van organisatieadvies, omdat hij als adviseur werkte voor adviesbureau House of Performance in Utrecht. We zien een mooie match tussen zijn profiel en maatschappelijke drive en de ambities van Hiemstra & De Vries. Fonzie duikt met ons komende tijd in verschillende publieke vraagstukken en transformatie-opgaven. 
 

Onze mensen 

Binnenkort stellen we onze nieuwe collega’s Michiel van Haren Noman en Fonzie van der Mierden graag uitgebreider voor en vind je ze tussen ‘onze mensen’ terug met een foto en hun persoonlijke verhaal.    
 

Versterking 

In 2018 versterkten we ons al met een mooi aantal nieuwe adviseurs. Er zit nog meer versterking aan te komen de komende tijd. Benieuwd hoe het is om bij of met ons te werken? Lees hier meer over wie we samen zijn als bureau of neem contact met ons op.