Hiemstra & De Vries breidt uit in 2019: Marja Wiegers nieuwe adviseur

We verwelkomen deze week bij Hiemstra & De Vries een nieuwe collega. Met vast een aanloop eind 2018 start Marja Wiegers op 7 januari 2019 echt op onze nieuwe plek in het WTC-gebouw in hartje Utrecht. We kijken er naar uit om de komende tijd met Marja en onze opdrachtgevers samen te werken.  

Marja Wiegers

Met Marja Wiegers versterken we ons met een ervaren adviseur en trainer. Als bureau kennen we Marja al lang want op een aantal plekken en momenten werkten we al samen. Marja’s werk kenmerkt zich door de aandacht voor het bewustzijn van organisaties, teams en personen in ontwikkeling. Na verbonden te zijn geweest aan verschillende adviesbureaus en eigen ondernemingen maakt Marja nu de stap van ‘met ons werken’ naar ‘bij ons werken’. Dankzij een mooie opdracht in een gemeenteorganisatie maakte Marja samen met haar nieuwe collega’s bij Hiemstra & De Vries al een vliegende start.
 

Onze mensen 

Hier tussen 'onze mensen' stelt Marja Wiegers zich binnenkort graag uitgebreider voor met een foto en haar persoonlijke verhaal. Ook zal ze de komende tijd volop kennismaken met zowel haar nieuwe collega’s van Hiemstra & De Vries als de opdrachtgevers en partners waarmee we (samen)werken.
 

Meer versterking in 2019 

In 2018 verwelkomden we al een mooi aantal nieuwe collega’s en na Marja verwachten we komende tijd nog meer versterkingen om als bureau door te groeien. Op het secretariaat start bovendien binnenkort Naomi Ridderhof. Benieuwd hoe het is om bij of met ons te werken? Lees hier meer over wie we samen zijn als bureau of neem contact met ons op.