Vacature bij Hiemstra & De Vries: medewerker office management/ondersteuner (24 uur p/w)

 

Wat is hier nodig en wat kan ik doen? Vanuit die houding werken onze adviseurs met onze opdrachtgevers in publieke organisaties als gemeenten, provincies, uitvoeringsorganisaties en waterschappen. Om ons bureau zelf goed te laten draaien zoeken we voor 24 uur per week iemand met zo’n zelfde houding: een (pro)actieve medewerker office management/ondersteuner die op kantoor ziet én doet wat nodig is.
 

Wie ben jij en wat ga je doen? 

Jij werkt met plezier aan de ondersteuning van anderen. Met het werken op een secretariaat heb je ervaring. Je bent uit het juiste hout gesneden en laat je niet snel uit het veld slaan. Dat betekent voor ons dat je een echte ‘doener’ bent. Dat ben je in zowel je houding als je gedrag. Je staat open voor nieuwe dingen en de kijk van je collega’s. Dat maakt je een hele fijne samenwerkingspartner. Of je een collega nu elke dag spreekt en ziet of wat minder: ze weten wat ze aan jou hebben. Je vervult secretariaatstaken (denk bv. aan mail en telefoon beantwoorden), daarnaast zorg je dat op kantoor alles op rolletjes loopt (denk bv. aan voorraad beheren) en iedereen zich welkom voelt (denk bv. aan bezoekers en collega’s ontvangen). Verder vragen adviseurs je soms om ze met uiteenlopen dingen te helpen. Je ziet kansen en ruimte voor eigen initiatief om zaken te verbeteren. Digitaal ben je helemaal up-to-date en pak je snel nieuwe dingen op. Het lukt je bovendien goed om je 24 uur zinvol en flexibel met ons over de werkweek te verspreiden. 
 

Wie zijn wij? 

Hiemstra & De Vries is een dynamisch organisatieadviesbureau in hartje Utrecht (WTC-gebouw naast Utrecht CS). We zijn met 45 mensen en geloven in het samenspel van verschillende achtergronden, overtuigingen en eigenschappen. We bestaan als bureau bijna 15 jaar. Wie nu bij ons komt werken, viert die bijzondere verjaardag in 2019 met ons mee. Samen zijn we ons bureau betekent ook dat we de handen uit de mouwen steken in het kantoorhuishouden door even de vaatwasser te doen of iets naar boven te sjouwen. Dat vinden we heel normaal. Als ontwikkelgerichte organisatie beloven we je dat je bij ons blijft leren, waar je ook zit in de organisatie. Salaris en arbeidsvoorwaarden? Daar zijn we modern en marktconform in.
 

Interesse? 

We zijn benieuwd wie jij bent en hoe jij naar ons kijkt! Stuur je cv en korte motivatie naar werkenbij@hiemstraendevries.nl. Iets vragen of met ons delen over deze vacature? Neem dan contact op met onze office manager Mirjam Duivenbode via T 030 252 37 77.