Hiemstra & De Vries verhuist naar nieuwe plek in hartje Utrecht (WTC-gebouw)

Hiemstra & De Vries betrekt een nieuwe thuisbasis. De afgelopen jaren groeiden we uit ons ‘geboortepand’ aan de Ramstraat (vlakbij het Wilhelminapark in Utrecht). We kozen daarom een mooie, nieuwe plek en verhuizen als bureau naar het WTC-gebouw, pal naast station Utrecht Centraal. Deze plek in hartje Utrecht past bij hoe we nu en in de toekomst graag met onze opdrachtgevers, netwerkpartners en collega’s samen werken aan betere prestaties in maatschappelijke vraagstukken.

  

verhuiskaart plaatje 

 

Ontmoeting op duurzame locatie

Daar in hartje Utrecht biedt onze nieuwe plek volop ruimte voor nieuwe ontmoetingen, slimme co-creatie en bijzondere bijeenkomsten. Daar verheugen we ons dan ook op. Onze nieuwe plek scoort bovendien hoog op duurzaamheid. Het WTC-gebouw heeft bijvoorbeeld de allerhoogste score in BREEAM, een internationale beoordelingsmethode voor de duurzaamheid van vastgoed. 

Ruimte voor groei 

Ons bureau is in 2004 opgericht door Jaring Hiemstra en Joscha de Vries en verwierf de afgelopen 14 jaar met het herenhuis aan de Ramstraat als thuisbasis een stevige positie in de markt voor hoogwaardige adviesbureaus in de publieke sector. De dagelijkse leiding van Hiemstra & De Vries is in handen van een vierkoppig MT, dat managementtaken combineert met advies- en interim-werk voor opdrachtgevers. Bij ons werken op dit moment ruim 40 mensen. Er is komende tijd met onze basis in hartje Utrecht (letterlijk en figuurlijk) ruimte om verder te groeien, bijvoorbeeld met nieuwe organisatieadviseurs

Presteren in maatschappelijke vraagstukken

Vanuit het WTC blijven we met elkaar en onze opdrachtgevers samen werken aan betere prestaties in maatschappelijke vraagstukken. Dat doen we bijvoorbeeld rond thema’s als bedrijfsvoering, wendbaar en opgavengericht werken, sociaal domein, fysieke leefomgeving (de Omgevingswet komt eraan!), energietransitie en samenwerking. We zijn daarom goed thuis in organisatieontwikkeling, het (bege)leiden van effectieve bijeenkomsten & processen, interim-werk en leren & ontwikkelen


hartjeUtrecht hiemstradevries


Toe aan een (hernieuwde) kennismaking? Eens bij ons bureau binnenkijken? Benieuwd naar onze nieuwe plek, onze beweging en onze nieuwe ideeën? Neem dan contact met ons op via T 030 252 37 77 of info@hiemstraendevries.nl. Volg ons ook via www.twitter.com/hiemstradevries en www.linkedin.com/company/hiemstra-&-de-vries.


Ons nieuwe adres is per 31 augustus 2018:

Hiemstra & De Vries 
Stadsplateau 4 
3521 AZ Utrecht