Helpt beter presteren!

Gelukkig snap jij wat nodig is in het sociaal domein

Jij werkt met plezier aan vraagstukken in het brede sociaal domein van jeugd- welzijn en/of zorg. Je merkt dat je in je huidige omgeving gewaardeerd wordt maar ook dat je uitdaging begint te missen. Jij verlangt naar een omgeving waar je nog meer van jezelf kunt inzetten en ontdekken dan nu het geval is. Een omgeving die je daartoe uitdaagt en inspireert en niet met half werk genoegen neemt. Een omgeving waarin jij op een andere manier aan de vraagstukken in het sociaal domein kunt werken. Een omgeving waarin jij je in kan zetten voor meerdere organisaties. Een omgeving, ten slotte, waarover je echt enthousiast zal worden. Dat is precies wat je bij ons gaat vinden.

Het sociaal domein is flink in beweging. De decentralisaties in het sociaal domein hebben gezorgd voor herstructurering van verantwoordelijkheden, taken en rollen. Dat vraagt om andere en nieuwe manieren van samenwerking tussen gemeente, zorg- en welzijnsorganisaties. De komende jaren ligt, naast het verder vormgeven van deze samenwerking, de grootste opgave in het vormgeven van de beoogde transformatie. Wij ondersteunen organisaties vanuit verschillende rollen bij de organisatieveranderingen in het sociaal domein.

Wie wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een intelligente doener met ruime werkervaring en een sterke affiniteit met vraagstukken in het sociaal domein. Wij zoeken iemand die de inhoud van vraagstukken weet te verbinden met de veranderopgave voor de organisatie. Jij draait je hand niet om voor een stevige projectleiders- of programmamanagersrol.

We zoeken iemand die complexe vraagstukken doorziet en in een team kan werken om tot concrete en werkende oplossingen te komen. Het gaat ons niet om het schrijven van adviezen, maar om te zorgen dat de oplossing werkt. Je voelt je ontspannen in gesprekken met professionals, managers, bestuurders, secretarissen. Je bent in staat om te versnellen en te verbinden. Je maakt makkelijk contact, werkt mensgericht en laat anderen excelleren.

Hierbij trek je graag op met je nieuwe collega’s. Je inspireert en begeleidt hen terwijl je ook verrijkt wordt met hun ideeën en inzichten. Je beschikt over een interessant en relevant netwerk voor ons en onze opdrachtgevers. Je zet je netwerk graag actief in en bent daarom in staat om zelfstandig opdrachten te genereren voor jezelf en je collega’s.
We verwachten dat je de thema’s van overmorgen aan ziet komen en dit weet te vertalen naar het organiseren van vandaag. Het aantal jaren werkervaring zegt ons niet zo veel. We zijn vooral op zoek zijn naar een stevige professional.

Wie wij zijn


Wij zijn een dynamisch bedrijf met weinig hiërarchie waar je intensief met andere collega’s samenwerkt. We verwachten dat je openstaat voor reflectie en dat je ook anderen helpt in hun ontwikkeling. Je bent niet te beroerd om je handen uit de mouwen te steken, de vaatwasser in te ruimen en zelf je afspraken te plannen.
We beloven je dat je blijft leren. Daar besteden we veel aandacht aan. Leren doen wij in het werk, samen met collega’s en daarnaast hebben we ook een introductieprogramma, een coach en regelmatig intervisie.

Interesse?


We zijn benieuwd wie jij bent en hoe jij naar de organisatievraagstukken van morgen in het sociaal domein kijkt! Stuur je CV en jouw visie op de vragen van morgen naar werkenbij@hiemstraendevries.nl. Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, neem dan contact op met Marian Dobbe-Kluijtmans, 06-12107557 of Veerle van de Winckel 06-46831970

 


Deel: