Helpt beter presteren!

Het kan anders in het ruimtelijk domein en ik weet hoe. Mooi! Kom je bij ons werken?

Jij werkt met plezier aan maatschappelijke vraagstukken in het ruimtelijk domein in een eindverantwoordelijke, adviserende of coördinerende rol. Je merkt dat je in je huidige omgeving gewaardeerd wordt, maar ook dat je uitdaging begint te missen. Jij weet dat er meer in je zit en verlangt naar een omgeving waar je nog meer van jezelf kunt inzetten en ontdekken dan nu het geval is. Een omgeving waarin jij je kennis en netwerk in het ruimtelijk domein in kan zetten voor meer maatschappelijke organisaties. Dat is precies wat je bij ons gaat vinden.

De komende jaren ligt de grootste veranderopgave binnen gemeenten in het ruimtelijk domein. De economie krabbelt weer op, maar de wereld om ons heen is veranderd. Er worden professionals gevraagd die niet alleen inhoudelijk goed onderlegd zijn, maar ook in staat zijn om te acteren in samenspraak met initiatiefnemers, maatschappelijke partners, bedrijfsleven en burgerinitiatieven. De toekomstige invoering van de Omgevingswet zien wij als een belangrijke motor achter deze verandering. Wij ondersteunen publieke organisaties vanuit verschillende rollen bij de invoering van de Omgevingswet en organisatieveranderingen in het ruimtelijk domein.  

Wij zijn op zoek naar een intelligente doener met minimaal tien jaar werkervaring en een passie voor maatschappelijke vraagstukken in het ruimtelijk domein. Wij zoeken iemand die gezaghebbend de inhoud van ruimtelijke vraagstukken weet te verbinden met de veranderopgave voor de organisatie. 

Jij draait je hand niet om voor een stevige projectleiders- of programmamanagersrol. Sterker nog, dat heb je al vaker gedaan en je ziet er naar uit om die rol op meerdere plekken te vervullen. Hierbij trek je graag op met je nieuwe collega’s. Je inspireert en begeleidt hen terwijl je ook verrijkt wordt met hun ideeën en inzichten. Je beschikt over een interessant en relevant netwerk voor ons en onze opdrachtgevers. Je zet je netwerk graag actief in en bent daarom in staat om zelfstandig opdrachten te genereren voor jezelf en je collega’s.

Wij zoeken iemand die complexe vraagstukken doorziet en een team kan trekken om tot concrete en werkende oplossingen te komen. Het gaat ons niet om het schrijven van adviezen maar om te zorgen dat de oplossing werkt. Uit ervaring weet jij hoe maatschappelijke organisaties werken, hoe weerbarstig bestaande structuren en systemen zijn. Je voelt je ontspannen in gesprekken met bestuurders, colleges en secretarissen. Niet omdat je het beter weet, maar omdat je vertrouwen hebt in je eigen zienswijze en kunnen én ervaart dat je 40 uitstekende adviseurs naast je hebt staan. We verwachten dat je de thema’s van overmorgen aan ziet komen. 

Wij zijn een dynamisch bedrijf met weinig hiërarchie waar je intensief met andere collega’s samenwerkt. We verwachten dat je openstaat voor reflectie en dat je ook anderen helpt in hun ontwikkeling. We beloven je dat je blijft leren, ook al ben je nu senior in je rol, je hebt altijd nog een hoop bij te spijkeren. Je bent niet te beroerd om je handen uit de mouwen te steken, de vaatwasser in te ruimen en zelf je afspraken te plannen. Leren doen wij in het werk met collega’s en daarnaast hebben we ook een introductieprogramma, een coach en regelmatig intervisie.

Interesse?

We zijn benieuwd wie jij bent en hoe jij naar de vragen van morgen in het ruimtelijk domein kijkt! Stuur je CV en jouw visie op de vragen van morgen naar werkenbij@hiemstraendevries.nl. Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, neem dan contact op met Ward Deckers.


Deel: