Strategie & Netwerken

In deze tijden van snelle maatschappelijke ontwikkelingen en grote opgaven, is het hebben van een goede strategie van groot belang. Een strategie biedt een helder antwoord op de vraag hoe de organisatie in de context van de maatschappelijke ontwikkelingen haar ambities gaat realiseren. En dat is best een spannende vraag gezien de grote opgaven, financiële tekorten, snelle digitale ontwikkelingen en personeelstekorten. 

Publieke organisaties die een goede strategie hebben, beschikken over een aantrekkelijk perspectief voor de organisatie dat helpt bij het maken van (dagelijkse) keuzes. Publieke organisaties hebben vaak al delen van een strategie. Maar doordat de samenhang en scherpte ontbreekt, mist het aan kracht om als kompas te dienen. Wij helpen organisaties de strategie te activeren met verschillende methodieken. 

Een strategie is meer dan een plan. Het is een geloofwaardige set aan keuzes die leidt tot beter presteren.

- Jaring Hiemstra Partner Strategie & Netwerken

Jaring Hiemstra

Wat doen we?

Wij helpen organisaties de strategie te activeren met verschillende methodieken. Daarmee zorgen we ervoor dat organisaties gericht verder bouwen en klaar zijn voor de toekomst. Doormiddel van strategie-activatie, strategie-executie en strategische samenwerking in netwerken. 

Nu de volgende stap zetten

Neem contact op met Jaring, Loek of Amina.

  • 06-53675600
  • 06-51244026
  • 06-25461460

Gerelateerde expertises

Bekijk alle trainingen

2024 Copyright - Hiemstra & De Vries