Leergang opdrachtgericht samenwerken

Op een goede manier werk prioriteren, overdragen en aannemen is de basis van sterk functionerende organisaties. Dit is een blended programma en daarmee een combinatie van online modules in onze digitale leeromgeving met live-sessies gericht op toepassing en verdieping.

De grootste vergissingen komen niet door verkeerde antwoorden. Het grootste gevaar zit in het stellen van de verkeerde vragen.

- Peter Drucker

Op een goede manier werk prioriteren, overdragen en aannemen is de basis van sterk functionerende organisaties, het is de basis waarop het sturingsmodel van iedere organisatie staat. De kwaliteit waarmee degene die het werk overdraagt (opdrachtgever) en degene die het werk aanneemt (opdrachtnemer) samenwerken is de belangrijkste succesfactor. Dat geldt in onze ogen voor al het werk in organisaties en wij zien het opdrachtgericht samenwerken daarmee als een belangrijke basisvaardigheid. Dit programma leert je hoe je regie krijgt op je werk, helder contracteert, goed in gesprek blijft met je opdrachtgever en/of opdrachtnemer en hoe je je eigen rol zuiver kan uitvoeren en hoe je je in je werk kunt blijven ontwikkelen.

Dit is een blended programma en daarmee een combinatie van online modules in onze digitale leeromgeving met live-sessies gericht op toepassing en verdieping. Na een live kick-off-bijeenkomst volgen deelnemers twee online modules, gevolgd door een live verdiepingssessie. Deze wordt opgevolgd door weer twee online modules en we sluiten af met een live eindsessie. Tussendoor krijgen deelnemers opdrachten om het geleerde direct toe te passen. En dat helpt direct. We maken het programma op maat door formats, voorbeelden en interviews uit de eigen organisatie op te nemen in de modules.

Voor iedereen in de organisatie uit alle lagen in de organisatie. Naast de basistraining zijn er aanvullende trainingen voor opdrachtgevers en leidinggevenden.

De basistraining kent een doorlooptijd van zes weken. De live sessies zijn een dagdeel. Iedere module kost ongeveer anderhalf uur om door te nemen

Nu de volgende stap zetten.

Neem contact op met onze trainers.

Wil je meer informatie ontvangen? Vul dan het formulier in.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

2023 Copyright - Hiemstra & De Vries