De luister top 10 van Hiemstra & De Vries

Op het kantoor van Hiemstra & De Vries zijn we verslingerd geraakt aan het fenomeen podcasts. Niets lekkerder dan je, onderweg of thuis op de bank, te laten meeslepen door een verhaal. Soms ter lering, soms  ter vermaak. Tien collega’s deelden hun favoriete podcasts met ons. Nieuwsgierig? Check hieronder onze top 10 en de toelichting van onze collega’s.

De luister top 10 van Hiemstra & De Vries

Top 10 podcasts

Alle Geschiedenis Ooit.

In 2022 startte de nieuwe podcast Alle geschiedenis ooit. Drie mensen die geen historicus zijn – maar wel enorme geschiedenisnerds – nemen je elke week mee in een verhaal van vroeger. ‘Van de dinosauriërs tot Greet Hofmans en weer terug’. Ik ben minstens net zo’n nerd en vind het heerlijk om te luisteren naar dit trio, dat steeds weer een nieuw, verrassend of bizar verhaal uitpluist. Leerzaam, grappig en luistert lekker weg.

De podcast tip van:

Luister deze podcast op Spotify

Spotify

De psychologie van Succes Podcast’

Ik luister graag naar ‘De psychologie van Succes Podcast’. Wat mij aanspreekt is de humor en lichtheid waarmee de onderwerpen door de twee makers besproken worden. Een breed scala aan onderwerpen komt voorbij op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, geluk en zaken waar iedereen wel tegenaan loopt. Vragen van luisteraars vormen vaak de basis, je leert wat er achter de vraag zit en er worden concrete adviezen gegeven. Het zijn bovendien korte podcasts van 25 minuten en inmiddels zijn het er bijna 200! Dus altijd wat leuks te kiezen als ik trek heb in een ‘leersnack’.

De podcast tip van:

Luister deze podcast op Spotify

Spotify

2024 Copyright - Hiemstra & De Vries