Contact

We staan je graag te woord. Via de telefoon of e-mail. Maak een afspraak om ons mooie kantoor te bezichtigen!

Bezoekadres
Stadsplateau 4
3521 AZ Utrecht

Contactgegevens
030 252 37 77
info@hiemstraendevries.nl

Social
LinkedIn


Onze werkplek in het WTC-gebouw hartje Utrecht biedt volop ruimte voor nieuwe ontmoetingen, slimme co-creatie en bijzondere bijeenkomsten. Daar verheugen we ons op. Regelmatig ontvangen we opdrachtgevers, samenwerkingspartners en andere bekenden bij ons op de vierde verdieping van het WTC Utrecht. Dan is het fijn om te weten hoe je ons bereikt per OV, fiets en auto.

WTC Utrecht ligt pal naast de uitgang van NS-station Utrecht Centraal aan de jaarbeurszijde. Van het perron vanuit de trein of bus tot aan ‘onze voordeur’ is het maar een korte wandeling naar de ingang bovenaan de Jaarbeurstrap of de ingang onderaan de Jaarbeurstrap. Dit maakt onze bereikbaarheid per trein of bus zeer goed. Nadat je bij ons de deur uitstapt ben je met het OV binnen 40 minuten bijvoorbeeld terug in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag. De meeste opdrachtgevers, samenwerkingspartners en andere bekenden die ons bezoeken, gebruiken dan ook het OV om bij ons te komen. Het is vaak handig om je actuele route per OV nog even te checken via 9292ov.nl.

WTC Utrecht staat naast de Fietsenstalling Utrecht Jaarbeursplein. Je fiets stal je daar de eerste 24 uur gratis. Het is een grote stalling met veel plekken dus het is meestal niet lang zoeken naar een plek voor je fiets. Veel Utrechters en mensen uit de regio’s rond Utrecht kiezen ervoor om naar ons toe te komen met hun eigen (elektrische) fiets of een OV-fiets. Zo sluiten ook zij aan bij ons streven om duurzaam te zijn in onze mobiliteit.

Wie ervoor kiest om met de auto naar het WTC Utrecht te komen, is vanaf de Ring Utrecht (met aansluitingen op de A2, A12, A27 en A28) vaak na het verlaten van de snelweg al vlot in de buurt. Het is wel slim om vooraf via Google Maps te kijken welke route op basis van de actuele verkeersinformatie het snelst is. Bovendien helpt het om je vooraf te realiseren dat het vinden van een goede (betaalde) parkeerplek in de buurt van WTC Utrecht vaak wat tijd en aandacht vraagt. Meestal is er gelukkig voldoende plek in de nagelnieuwe garage aan het Jaarbeursplein (Parkeergarage Croeselaan) met uitwijkmogelijkheden naar bijvoorbeeld Parkeergarage Kop van Lombok en Parkeergarage Hoog Catharijne 1, 2, 3, 4 of 5. Het is vanaf daar dan wel iets langer lopen tot ‘onze voordeur’. Let wel even op de parkeertarieven die je betaalt. Die verschillen per locatie. Dichterbij het WTC parkeren voor een langere periode leidt in de meeste gevallen tot hogere parkeerkosten.

Eenmaal binnen in het WTC Utrecht kun je je even aanmelden bij de receptie als bezoek voor Hiemstra & De Vries en doorlopen naar de trap of lift om bij onze plek op verdieping 4 te komen.

2024 Copyright - Hiemstra & De Vries