Bijeenkomst - Eigentijdse bedrijfsvoering in publieke organisaties

Wat is er in publieke organisaties in maatschappelijke vraagstukken nodig, nu en straks? Hoe maken we de bedrijfsvoering proactiever? Hoe werken we wendbaar en integraal samen? Hoe ontwikkelen bedrijfsvoeringsprofessionals zich? Hoe werkt de bedrijfsvoering in verschillende publieke organisaties als bijvoorbeeld gemeenten, provincies, ziekenhuizen, zorginstellingen, waterschappen, uitvoeringsorganisaties en scholen? Hoe krijgt bedrijfsvoering in publieke organisaties de stevigheid die nodig is? Wij gaan graag op zoek naar antwoorden op zulke vragen. Dat doen we een bijeenkomst voor leidinggevenden uit de bedrijfsvoering in publieke organisaties. 

De bijeenkomst 'Eigentijdse bedrijfsvoering in publieke organisaties' vindt plaats op woensdag 4 juli (16:00 - 20:00). 

Tijdens de bijeenkomst staan we stil bij de manieren waarop we met het oog op de toekomst in de praktijk succesvol kunnen (samen)werken aan eigentijdse bedrijfsvoering in publieke organisaties. Deze bijeenkomst is een initiatief van Hiemstra & De Vries. 

Doelgroep
Deze bijeenkomst is interessant en relevant voor managers en project-/teamleiders uit de bedrijfsvoering van publieke organisaties zoals gemeenten, provincies en uitvoeringsorganisaties. 

Locatie 
Deze bijeenkomst vindt plaats bij ons in Utrecht. Ramstraat 27a is het adres. 

Programma
Inmiddels zijn we druk bezig met de inhoudelijke voorbereidingen op de bijeenkomst. We kijken en luisteren met onze collega's in de bedrijfsvoering scherp om ons heen. Wat speelt er? Wat is nieuw? Welke interessante trends zien we in ons werk? Wat is er in publieke organisaties in maatschappelijke vraagstukken nodig, nu en straks? 

Meer informatie
Graag meer weten over deze bijeenkomst? Neem dan contact met ons op.

Behoor je tot de doelgroep en wil je er graag bij zijn? Wees welkom! Aanmelden kan eenvoudig en gratis onderaan deze pagina via de knop 'Inschrijven'.

Collega bedrijfsvoering rijtje

Eigenschappen

Startdatum 04-07-2018 16:00
Einddatum 04-07-2018 20:00
Wij accepteren geen inschrijvingen meer
18