Strategische inspiratiesessies voor de provincie Zeeland

De provincie Zeeland vindt het belangrijk om inspiratie- en reflectieontmoetingen te organiseren met beslissers in de organisatie. Deze ontmoetingen moeten het kritisch nadenken over de toekomst van de organisatie, omgeving en het werk stimuleren. De provincie Zeeland heeft ons gevraagd om deze met de provincie te organiseren.

De doelgroep is een groep van ongeveer vijftig beslissers bestaande uit afdelingsmanagers, programma- en opgave- managers, unitmanagers en team coördinatoren. Zes keer per jaar zijn zij deelnemer van een inspiratiesessie die we met de algemeen directeur, CIO en HR manager voorbereiden.

De provincie Zeeland koos voor ons voorstel om de volgende redenen:

  • We hebben ervaring met het organiseren van dit soort kennissessies. We weten hoe belangrijk dit relatief korte moment van de inspiratiesessie is: het moet topkwaliteit zijn en er moet over nabesproken worden.
  • Wij hebben een diepgaande expertise over de rol en opgave van provincies, hetgeen blijkt uit de verschillende opdrachten die we in provincies doen en het netwerk ‘Nu de belofte waarmaken’ met provinciedirecteuren;
  • We hebben een goed netwerk in het openbaar bestuur en in de academische wereld. Vanuit dat netwerk kunnen we dus ook de topsprekers benaderen.

We werken aan impactvolle cases.

Bekijk onze cases
arrow_forward
arrow_back

2024 Copyright - Hiemstra & De Vries