Wij zoeken: Organisatieadviseur fysieke leefomgeving (Omgevingswet)

Bij Hiemstra en de Vries werk je samen met meer dan 40 collega’s met allemaal hun eigen achtergrond en expertise, maar die een ding gemeen hebben: We willen maatschappelijk het verschil kunnen maken. Telkens als ons dat lukt, en we een opdracht afsluiten met een tevreden opdrachtgever, geeft dat een kick. Want dáár doen we het voor. We geloven in teamwork als de beste manier om samen met onze opdrachtgevers tot concrete en werkbare oplossingen te komen.

Wij zijn een organisatieadviesbureau dat de maatschappelijke opgaven waar Nederland voor staat goed kent, en deze ook altijd zal verbinden aan de organisatieontwikkeling die overheden doormaken. We vertellen je heel graag meer over de projecten die we doen. Bijvoorbeeld over de organisatie van een duurzaam overlegplatform rondom de ontwikkeling van de luchtvaart, over onze ervaringen bij het opstellen van gemeentelijke omgevingsvisies, over onze programmamanagementervaring bij ingewikkelde milieuvraagstukken, of over hoe we in grote gemeenten als interim-manager Ruimtelijk Domein bijdroegen aan betere prestaties.

We zien dat ontwikkelingen als digitalisering, duurzaamheid en de woningbouwopgave een enorme uitdaging voor publieke instellingen betekenen. Als ze hun werkwijze niet veranderen lopen ze vast. We zien de Omgevingswet als een kans om daar een impuls aan te geven. Als middel en niet als doel an sich.

Wie ben jij?

Jij bent een organisatieontwikkelaar die interesse heeft in de transformatie in het ruimtelijke domein, óf jij bent een kei op de inhoud van ruimtelijke vraagstukken en je wil je juist verder ontwikkelen als organisatieadviseur. Je hebt als adviseur aandacht voor wat er niet gezegd wordt, maar wel van belang is. Dat is omdat je mensgericht bent, openstaat voor reflectie en anderen kunt helpen in hun ontwikkeling. Vanuit die houding ben je ook bereid te leren en jezelf verder te ontwikkelen in de klussen die je doet. Je merkt dat je in je huidige werk gewaardeerd wordt maar ook uitdaging begint te missen. Jij weet dat er meer in je zit en verlangt naar een plek waar je nog meer van jezelf kunt inzetten en ontdekken dan nu. Jij wil je met volle energie storten op zowel ruimtelijk-inhoudelijke als organisatorische vraagstukken. Dat is precies wat je bij ons gaat vinden.

Waarom wil je bij ons werken?

Hiemstra & De Vries is een dynamisch bedrijf met weinig hiërarchie waar je intensief met andere collega’s samenwerkt. We zijn met 40 collega’s en bestaan 16 jaar. Samen zijn we ons bureau. Met elkaar steken we de handen uit de mouwen. Er is veel ruimte voor reflectie en de ontwikkeling van zowel jezelf als anderen. We beloven je dat je blijft leren. Leren doen wij in het werk met collega’s. Maar ook tijdens onze gezamenlijke vrijdagen op onze inspirerende thuisbasis in WTC Utrecht (naast Utrecht Centraal). Daarnaast hebben we coaching en regelmatig intervisie. Salaris, mobiliteit, inclusiviteit, werk-privé, en arbeidsvoorwaarden? Daar zijn we modern in.

Interesse?

We zijn benieuwd wie jij bent en hoe jij kijkt naar de fysieke leefomgeving (Omgevingswet)! Stuur je CV en jouw visie op de vragen van morgen naar werkenbij@hiemstraendevries.nl. Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, neem dan contact op met Geert Lonterman via geert.lonterman@hiemstraendevries.nl of 0646766010.

Actuele berichten Kennis & Inzicht

Bekijke alle berichten
arrow_forward
arrow_back

2023 Copyright - Hiemstra & De Vries