• calendar_month 11 May 2020
  • account_circle

Wij zoeken: adviseur digitale transformatie

De maatschappelijke opgaven waar publieke organisaties voor staan zijn groot. Data en technologie zijn daarbij onmisbaar. Of het nu gaat om de fysieke leefomgeving, de energietransitie, ondermijning of de stijgende zorgkosten. Hiemstra & de Vries begeleidt publieke organisaties bij de digitale transformatie. Wij zien dat veel publieke organisaties succesvol experimenteren met data en technologie. De uitdaging is nu om verder op te schalen en blijvend impact te realiseren. Wij helpen daar onder andere bij door:

  • een strategische agenda te ontwikkelen door te verkennen bij welke opgaven en kerntaken de meeste winst valt te behalen met data en technologie;
  • innovatieprocessen met diverse stakeholders op te starten en te begeleiden: methodieken en instrumenten inzetten om impact te realiseren en continu te leren van elkaar;
  • masterclasses en leergangen te organiseren voor managers en medewerkers: de mindset en vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om nieuwe data en technologie te benutten;
  • te adviseren over de inrichting van de bedrijfsvoering: wat is nodig om deze toekomstbestendig te maken?
  • randvoorwaarden te creëren voor implementatie: bewust stilstaan bij hoe we ruimte creëren in de planning- en controlcyclus voor succesvolle innovaties.

We blijven groeien op de opgave Digitale transformatie en doen dat graag samen met adviseurs die onze ambitie delen!

Wie ben jij?

Jij hebt ervaring met programma- en projectmanagement rondom digitale transformatie en bent in staat de organisatie te begeleiden bij de organisatieverandering die daarvoor nodig is. Je hebt ervaring met en een visie op relevante vraagstukken zoals portfoliomanagement, datamanagement, privacy, veiligheid en de relatie tussen business en IV/IT. Tegelijk weet jij maar al te goed dat de technische mogelijkheden meestal niet de bottleneck zijn. Je beseft dat aandacht nodig is voor samenwerking, houding en gedrag en leiderschap en draagt zo bij aan oplossingen die werken. Je bezit over een groot netwerk, bent in staat om collega’s hierin mee te nemen en kan een grote bijdrage leveren aan onze marktpropositie. Je bent een stevige sparringpartner voor bestuurders en de ambtelijke top en geeft hun vertrouwen dat het samen lukt om verandering tot stand te brengen. Een technische achtergrond is een pré.

Werken bij Hiemstra & De Vries

The future is now! Dat merken we bij Hiemstra & De Vries elke dag. We kunnen praten over de toekomst alsof zij ver weg is, maar ontwikkelingen gaan zo snel, dat we ons nu al moeten bezighouden met wat er over 15 jaar gebeurt. Onze adviseurs werken in verschillende rollen aan de toekomst van publieke organisaties. In 2019 zijn wij door onze klanten benoemd als het meest klantgerichte organisatieadviesbureau. In 2020 willen we ons verder ontwikkelen als bureau en versterken met nieuwe collega’s die samen met ons het verschil maken in de publieke sector!

Hiemstra & De Vries is een dynamisch organisatieadviesbureau waar je intensief met andere collega’s samenwerkt. We zijn met zo’n 50 collega’s en we bestaan inmiddels 15 jaar. Samen zijn we ons bureau. Met elkaar steken we de handen uit de mouwen. Er is veel ruimte voor reflectie en de ontwikkeling van zowel jezelf als anderen. We beloven dan ook dat je blijft leren, ook al ben je nu senior in je rol. Leren doen wij in het werk met collega’s en tijdens onze gezamenlijke momenten. Salaris, mobiliteit, werk-privé en arbeidsvoorwaarden? Daar zijn we modern en marktconform in.

Interesse?

We zijn benieuwd wie jij bent en hoe jij kijkt naar digitale transformatie. Heb je interesse in een oriënterend gesprek? Stuur je CV dan naar werkenbij@hiemstraendevries.nl, dan plannen we wat in. We geloven in de kracht van diversiteit. Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, neem dan telefonisch contact op met onze collega Johanna Kolk, 06 41 16 05 89.

Actuele berichten Kennis & Inzicht

Bekijke alle berichten
arrow_forward
arrow_back

2023 Copyright - Hiemstra & De Vries