Vacature stagiair of werkstudent video content creator voor social media

Wij zijn per 1 februari 2023 op zoek naar een stagiair/werkstudent video content creator die ons helpt om onze zichtbaarheid online te verbeteren. Doe jij een studie in de richting van videobewerking en/of motion graphic design en wil je werken bij een bedrijf dat draait om het maken van maatschappelijke impact? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Samen met onze growth marketeer en adviseurs maak je video’s en andere content voor onze social media. Op die manier help je Hiemstra & De Vries om onze (maatschappelijke) verhalen beter neer te zetten. Je focus ligt op video-editing (animaties maken is een pre). Als er ruimte is kun je ook adviseurs helpen met verschillende graphic-designvragen.

Wij hebben de ambitie dat onze organisatie een goede representatie van de samenleving wordt, met aandacht voor diversiteit en inclusie. Kandidaten van alle achtergronden zijn welkom en moedigen we aan te solliciteren. Wij geloven dat hoe meer wij zelf een afspiegeling zijn van de samenleving, des te beter ons advies is.

WIE BEN JIJ?

Je zit in het 3e of 4e jaar van je MBO- of HBO-studie, bijvoorbeeld in de richting van Animatie/Audiovisueel, Mediavormgeving (richting animatie/audiovisuele vormgeving) of AV-specialist.
Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar en eventueel tot 32 uur in overleg.
Je beschikt over basiskennis van camera’s.
Je bent proactief: je benadert zelfstandig collega’s als het nodig is en durft onze adviseurs aan te spreken.
Je hebt het vermogen om te reflecteren en je stelt je lerend op.
Je werkt graag samen in een team en staat open voor andere perspectieven.
Je werkt zelfstandig aan de deelresultaten waar je verantwoordelijk voor bent.

We zoeken iemand die zich grotendeels herkent in bovenstaande aspecten.

Wat wij bieden

Hiemstra & De Vries is jong bedrijf met ambitieuze, maatschappelijk gedreven mensen. Als je bij ons komt werken, hoor je bij ons team. Dat betekent dat je wordt uitgenodigd op onze collectieve en sociale momenten en we ook investeren in jouw ontwikkeling. Zo krijg je een mentor die je wegwijs maakt in ons bedrijf en kan je meedoen aan workshops over persoonlijke ontwikkeling.

We vinden het erg belangrijk dat onze collega’s het naar hun zin hebben in hun werk. Met zoveel verschillende mensen, hebben we ook veel verschillende wensen, stijlen en voorkeuren in huis. Daarom geven we zoveel als mogelijk invulling in ons werk aan zingeving, autonomie en vakmanschap.

Hiemstra & De Vries is een moderne werkgever. Voor onze arbeidsvoorwaarden en andere werkgeverszaken kijken we voortdurend hoe die kunnen aansluiten bij de huidige tijd.

Wat doet Hiemstra & de Vries?

Organisatieontwikkeling is de kern van ons werk. Met ruim 45 organisatieontwikkelaars geloven wij dat we maatschappelijk verschil kunnen maken. Telkens als we merken dat ons dat lukt, geeft dat een kick.

Onze adviseurs en trainers helpen organisaties die beter willen worden in het realiseren van maatschappelijke doelen. Dit doen we door samen nieuwe perspectieven te creëren, de wijze van organiseren krachtig en eenduidig te maken en mensen en teams te laten groeien in hun professionaliteit. Wij voorkomen dat organisatieverandering en training een doel op zich worden. Doordat wij met ons vakmanschap instappen in de situatie van een organisatie, de maatschappelijke resultaten altijd als ijkpunt nemen en juist doorgaan wanneer het lastig wordt, ervaren onze opdrachtgevers dat ze met onze bijdrage écht beter gaan presteren.

Interesse?

Wil je graag bij ons komen werken? Stuur dan je cv en een korte motivatiebrief naar werkenbij@hiemstraendevries.nl Twijfel je of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze growth marketeer, Diyar Ismail, 06 29 60 93 70 of diyar.ismail@hiemstraendevries.nl.

Actuele berichten Kennis & Inzicht

Bekijke alle berichten
arrow_forward
arrow_back

2024 Copyright - Hiemstra & De Vries