Stage lopen bij Hiemstra & De Vries

Hiemstra & De Vries staat open voor jong talent. Vanaf september 2021 bieden wij twee studenten de kans om te ervaren hoe het is om bij een adviesbureau te werken en zich te laten zien in een stage. Tijdens je stage draai je volop mee in ons team. Je werkt mee in adviesopdrachten voor publieke organisaties, je helpt mee bij het organiseren van kantoorevents en je hebt een belangrijke rol in het dagelijkse reilen en zeilen op ons kantoor. Wij zijn heel benieuwd naar jouw unieke kijk op onze organisatie en onze opdrachtgevers.

Over ons bureau

Wij zijn een organisatieadviesbureau voor de publieke sector. Wij helpen overheden, uitvoerings- en maatschappelijke organisaties beter presteren. We doen dit op allerlei verschillende thema’s, zoals de klimaattransitie, ondermijning, digitale transformatie en bestaanszekerheid. Binnen deze thema’s helpen wij onze opdrachtgevers om zich sterker te organiseren. Daarvoor bieden wij bijvoorbeeld hulp door bij te dragen aan teamontwikkeling, door het doen van onderzoek, door te helpen bij structuur- en sturingsvraagstukken of bij het opzetten en uitvoeren van programma’s en projecten.

Bij ons krijg je de kans om je volop te ontwikkelen als mens én als professional. Ook vinden we het belangrijk dat jij het naar je zin hebt tijdens je stage. Met zoveel verschillende mensen, hebben we ook veel verschillende wensen, stijlen en voorkeuren in huis. Daarom geven we zoveel als mogelijk invulling aan zingeving, autonomie en vakontwikkeling in ons werk. Ook willen we dat onze organisatie een goede representatie van de samenleving wordt, met aandacht voor diversiteit en inclusie. We willen dat iedereen bij ons zichzelf kan zijn en proberen dan ook als organisatie divers te zijn. Hoe breder ons perspectief is op de maatschappij, des te beter is ons advies.

Jouw rol

Jij bent een student aan de HBO of universiteit. Zowel in je studie als in je vrije tijd ben je bezig met maatschappelijke vraagstukken. In onze organisatie ga je zelfstandig aan het werk en ben je proactief in het aannemen van opdrachten van onze adviseurs, het secretariaat en onze directie. Deze opdrachten kennen een grote variatie. De ene keer help je mee bij het maken van een presentatie voor een van onze adviseurs die een college of directie begeleidt. De andere keer ben jij de projectleider bij het verbeteren van de vindbaarheid van onze documenten. Op andere dagen help je mee bij het interviewen van overheidsprofessionals, red je een collega uit de brand door acuut een gespreksverslag uit te werken, redigeer je een offerte of sta je een geïnteresseerde telefonist te woord.

Jouw profiel

  • Je volgt een maatschappelijk georiënteerde studie (bachelor of master) zoals sociale wetenschappen, bestuurskunde of politieke wetenschappen.
  • Je bent proactief en stemt werkzaamheden goed af.
  • Je bent handig met computerprogramma’s zoals Word en PowerPoint.
  • Je bent sociaal, altijd in voor een praatje en werkt goed in teams.
  • Je bent beschikbaar voor vier dagen per week in de periode van september 2021 tot februari 2022 en werkt daarbij indien mogelijk vanaf ons kantoor aan het Jaarbeursplein in Utrecht.
  • Je vindt persoonlijke groei en ontwikkeling belangrijk. Je bent ambitieus en wil grote stappen zetten richting een waardevolle rol in de publieke sector.

Interesse?

Ben jij enthousiast om via deze stage maatschappelijk verschil te maken? Stuur dan uiterlijk maandag 12 juli een motivatiebrief en jouw cv naar stagebij@hiemstraendevries.nl.

Actuele berichten Kennis & Inzicht

Bekijke alle berichten
arrow_forward
arrow_back

2024 Copyright - Hiemstra & De Vries