Open Mind Magazine – Hiemstra & De Vries

We kunnen gerust zeggen dat 2022 de boeken in gaat als een zeer bewogen jaar. Er is oorlog in Europa, de inflatie is sinds de Tweede Wereldoorlog niet zo hoog geweest, we verkeren als land op de rand van een recessie, we kampen met stikstofproblematiek, de klimaatcrisis en ga zo maar door. Hoe houden we in deze tijden de moed erin en blijven we de energie vinden om in het hier en nu toch het verschil te maken? Onze oproep: door met een open mind te blijven kijken.

Dat is ook wat van ons als organisatieadviseurs gevraagd wordt. Om elke dag weer met een open mind een nieuwe uitdaging in te stappen. En hoe lastig dat soms ook is, we merken dat wanneer we daarin slagen, we de beste resultaten boeken. Ter inspiratie willen we je daarom het magazine Open Mind cadeau doen. Het magazine bevat een bloemlezing van projecten die wij het afgelopen jaar hebben gedaan. Maar het is meer dan dat. Het geeft inzicht in wie wij zijn, welke thema’s nu relevant zijn en wat wij daarin doen. Het bevat interviews van onze opdrachtgevers en lees- en luistertips!

We hopen dat dit magazine je inspireert om ook komend jaar weer met een open mind te blijven kijken en werken. Wij geloven dat een goed functionerende publieke sector belangrijk is voor een welvarende, duurzame en gelukkige samenleving. En wij zijn ervan overtuigd dat we vooral samen dat verschil kunnen maken. Neem contact met ons op als je met ons door wilt praten over een van de thema’s uit ons magazine. Of als je op zoek wilt naar nieuwe perspectieven en die graag samen met ons ontwikkelt. Of gewoon omdat je een vraag hebt en wij je daarbij kunnen helpen.

Actuele berichten Kennis & Inzicht

Bekijke alle berichten
arrow_forward
arrow_back

2024 Copyright - Hiemstra & De Vries