7 maart 2018

Ontmoetingen, kennis, indrukken en ontwikkelingen in een ‘Smart City’

Bij Hiemstra & De Vries besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van onze kennis. Die gebruiken we voor opdrachten waarin we met publieke organisaties bijdragen aan betere prestaties in maatschappelijke vraagstukken. We werken daarom actief aan onze kennis van de onderwerpen waar we als organisatieontwikkelaars in de praktijk mee bezig zijn. Die expertise en onze ervaringen delen we regelmatig met elkaar. Bijvoorbeeld tijdens de vrijdagen waarop we samenkomen op ons kantoor in Utrecht. Komend weekend komen we weer bij elkaar. Dan delen we ontmoetingen, kennis, indrukken en ontwikkelingen met elkaar in ‘Smart City’ Valencia.

Valencia is een bijzondere stad met een regiofunctie. Via een bomvol programma maken we dit weekend kennis met Valencia, een ‘slimme stad’ in ontwikkeling. Met bestuurders vol lef en ambitie, bijvoorbeeld als het gaat om design, technologie, data en infrastructuur. Valencia een voorbeeld voor steden in Nederland? Dat valt nog te bezien. Dankzij het programma vol ontmoetingen, kennis, indrukken en ontwikkelingen in Valencia kunnen we ons in ieder geval een beeld vormen en zien wat we wel en wat we niet meenemen naar onze Nederlandse praktijk.

Benieuwd naar de ontmoetingen, kennis, indrukken en ontwikkelingen in ‘Smart City’ Valencia? Als gemeente slim(mer) aan de slag met organisatieontwikkeling? Neem dan contact met ons op.

Deel dit bericht