• calendar_month 13 August 2020
  • account_circle

Meer aandacht voor mensen, minder voor regels

Ook in deze tijd liggen er kansen om de leefwereld meer leidend te laten zijn, vertelt Joke Goedhart in een interview met Hiemstra & De Vries. ‘De reflex om alles op papier te zetten is bij de overheid heel groot. Terwijl: papier is geduldig, het dwingt niet tot actie. Voor mij is het belangrijk om te weten waarom we iets willen doen. Daar ga ik graag het gesprek over aan en dan kom ik graag werkende weg tot resultaat’, aldus Joke Goedhart.

Hiemstra en De Vries werkt aan de toekomst van de overheid. Met de continue veranderingen en complexe opgaven waar we als maatschappij voor staan bundelen we graag de krachten om richting te geven en houvast te bieden aan de publieke sector. Dat deden we in maart o.a. met ons event ‘The Future is Now’. We gaan nu verder met een interviewreeks. We hebben daarvoor een platform opgericht op LinkedIn: ‘Overheid van de toekomst’.

Dit is het zesde interview voor het platform, om de overheid te versterken met goede inzichten. Lees hier het hele interview met Joke Goedhart.

Actuele berichten Kennis & Inzicht

Bekijke alle berichten
arrow_forward
arrow_back

2023 Copyright - Hiemstra & De Vries