9 januari 2018

Koers 2018 – Persoonlijk leiderschap in organisaties: maak je eigen mission statement concreet en succesvol

Arbeid ontwikkelt zich. Vertrouwde fulltimebanen hebben (deels) plaats gemaakt voor tijdelijke banen, klussen of andere vormen van flexibele arbeid. Werk is plaats- en tijdsonafhankelijk en waardering heeft niet alleen meer een financiële component. We contracteren steeds minder op functie en verbinden ons steeds meer als mens persoonlijk aan een organisatiedoelstelling of -missie. 

Om een sterke verbinding aan te gaan met je (werk)omgeving en een fijne en effectieve werkweek te hebben, is zicht nodig op wat jij zelf belangrijk vindt. In deze sessie maak je dit concreet. In verschillende vormen ontdek jij waar je goed in bent, waar jij naar streeft en wat jou dierbaar is. Vervolgens bepalen we wat jij kan doen om jouw ambities waar te maken in je werk. Wanneer dit voor jou relevant is, koppel je daarvoor jouw persoonlijke mission statement aan die van jouw organisatie. Waar persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling samenkomen, ontstaat namelijk iets moois. 

Deze sessie was onderdeel van Koers 2018, het festival over het slim en toekomstbestendig organiseren van publieke organisaties en maatschappelijke vraagstukken. We ‘vierden’ Koers 2018 met iedereen die werkt aan verbetering van zijn of haar organisatie, dat gaat van directeur tot programmamanager tot adviseur. Iets delen met ons over Koers 2018? Neem dan contact op via koers2018@hiemstraendevries.nl

Deel dit bericht