25 februari 2017

KOERS 2017 – festival voor organisatieontwikkelaars

Vrijdag 21 april 2017 organiseren wij ‘Koers 2017’.

Steeds meer publieke organisaties hebben de expertise en kunde over organisatieontwikkeling in eigen huis. Verandering, ontwikkeling, opgavegericht werken; het wendbaar zijn als organisatie is niet een incidentele maar continue opgave: een transformatie in organisaties is momenteel gaande. Tijdens het festival willen wij met jou uitwisselen wat jij en wij allemaal al ontdekt hebben op deze thema’s, welke ervaringen we kunnen delen en waar we mee bezig zijn. “Koers 2017” levert je nieuwe inzichten en ervaringen op over organisatieontwikkeling in het huidig tijdsgewricht. Een vak waar jij en wij enthousiast over zijn.

Wie zijn organisatieontwikkelaars?

Wij denken aan de interne organisatieadviseurs, de coördinatoren of leidinggevenden van teams, het afdelingshoofd die staat voor een ontwikkelopgave (en welke staat dat niet?). We denken aan de P&O-adviseur die zich steviger wil profileren op de “O”. We denken aan de schooldirecteur die zijn school anders wil organiseren, de zorgmanager die zijn professionals anders wil laten werken met cliënten en gezinnen. We denken aan iedereen die in zijn of haar organisatie bezig is met ontwikkelopgaven.

Waarom dit festival?

Om met jou en andere bezoekers kennis te delen, elkaar te inspireren, je te vertellen over onze ervaringen en de jouwe te horen. We zoeken je omdat we aan dezelfde opgave werken en daar waarschijnlijk allebei succesvol in willen zijn. Wij zorgen voor een reeks aan sessies en events. Voel je uitgenodigd daar je eigen sessie aan toe te voegen!

Meer informatie

Hier kun je meer informatie vinden over ons festival. Het festival is op 21 april van 10 tot 16.30 uur in de Gelderlandfabriek bij het NS-station van Culemborg (18 minuten van Utrecht CS).

Deel dit bericht