• calendar_month 15 May 2023
  • account_circle

Discussiestuk bijeenkomst 31 mei ‘Samen op zoek naar realisatiekracht’

Begin dit jaar zijn we vanuit Hiemstra & De Vries op onderzoek uitgegaan naar realisatiekracht in het fysieke domein. We signaleren dat in onze opdrachten voor overheden de realisatiekracht in het fysieke domein onder druk staat. De ruimtelijke professionals die wij dagelijks spreken bevestigen dit: in een tijd waarin ruimtelijke vraagstukken steeds integraler en ambitieuzer worden benaderd op de tekentafel, is realisatiekracht de sleutel naar het behalen van die (integrale) ambities. Maar juist die kracht is vaak moeilijk te ontsluiten. Daarom gingen we samen met jullie op zoek. En die zoektocht wordt met dit discussiestuk vervolgd. We keken naar de uitdagingen die spelen om het gat tussen de opgave en resultaten te dichten.

Wil je meepraten? Schrijf je in via deze link.
Meer info? Check het programma en praktische informatie hieronder.

Het programma

– 12.00 – 13.00 uur: Inloop met lunch
– 13.00 – 16.00 uur: Samen in gesprek over oplossingsrichtingen & sprekers met vernieuwende perspectieven en oplossingsrichtingen – met o.a. Jos Gadet (Hoofdplanoloog gemeente Amsterdam), Souhail Chaghouani (Programmadirecteur Bouwen aan Sociaal gemeente Utrecht) en Ellen van Heest (Adviseur programma Almere 2.0)
– 16.00 – 17.00 uur: Napraten met een drankje

Praktische info

– Wanneer: woensdag 31 mei 2023 van 13.00 – 16.00 uur (inloop met lunch vanaf 12.00 uur, napraten tot 17.00 uur)
– Waar: kantoor Hiemstra & De Vries – Stadsplateau 4 in Utrecht (4e verdieping in het WTC gebouw op het centraal station van Utrecht, Jaarbeurspleinzijde)
– Voor wie: directeuren, (programma)managers en strategen van gemeenten, provincies en ministeries.
– Kosten: deelname is gratis
– Meld je alvast aan! Dat kan via deze link.

Vragen?

Mocht je vooraf al vragen hebben over het onderzoek naar realisatiekracht in het fysieke domein of de bijeenkomst op 31 mei, neem dan contact op met Tim van Wanroij via tim.vanwanroij@hiemstraendevries.nl of 06-52571445.

Actuele berichten Kennis & Inzicht

Bekijke alle berichten
arrow_forward
arrow_back

2024 Copyright - Hiemstra & De Vries