• calendar_month 25 April 2023
  • account_circle

Bijeenkomst 31 mei 2023 – Samen op zoek naar realisatiekracht

De afgelopen maanden deden wij onderzoek naar het onderwerp realisatiekracht in het fysieke domein. Op woensdagmiddag 31 mei zetten we een volgende stap in het onderzoek. We nodigen je van harte uit om samen met ons, interessante sprekers en collega’s uit het hele land het gesprek te voeren over: wat kun je morgen anders doen om realisatiekracht in jouw organisatie te versterken? Met als doel om samen te leren, vooruit te kijken en hopelijk weg te gaan met inspiratie en concrete ideeën.

Meld je aan
Wil je meepraten? Schrijf je in via deze link.
Meer info? Check het programma en praktische informatie hieronder.

Waar we het over willen hebben
Er zijn oneindig veel redenen waarom het niet lukt om ambities in het fysieke domein te realiseren. En een aantal daarvan zijn buiten onze sfeer van invloed. Maar om verder te komen, en realisatiekracht te vergroten, moeten we juist kijken naar de zaken waar we wél invloed op hebben. En wat we anders kunnen doen. Want Einstein zei ooit: ‘If you do what you always did, you will get what you always got’. Op 31 mei gaan we met elkaar in gesprek over de vraag: wat kan jij/jouw organisatie zelf anders doen om realisatiekracht te vergroten? Waar kunnen we morgen mee aan de slag? En wat kunnen we leren van mensen die het al anders hebben gedaan?

Het programma
– 12.00 – 13.00 uur: Inloop met lunch
– 13.00 – 16.00 uur: Samen in gesprek over oplossingsrichtingen & sprekers met vernieuwende perspectieven en oplossingsrichtingen – met o.a. Jos Gadet (Hoofdplanoloog gemeente Amsterdam) & Souhail Chaghouani (Programmadirecteur Bouwen aan Sociaal gemeente Utrecht)
– 16.00 – 17.00 uur: Napraten met een drankje

Praktische info
– Wanneer: woensdag 31 mei 2023 van 13.00 – 16.00 uur (inloop met lunch vanaf 12.00 uur, napraten tot 17.00 uur)
– Waar: kantoor Hiemstra & De Vries – Stadsplateau 4 in Utrecht (4e verdieping in het WTC gebouw op het centraal station van Utrecht, Jaarbeurspleinzijde)
– Voor wie: directeuren, (programma)managers en strategen van gemeenten, provincies en ministeries
– Kosten: deelname is gratis
– Meld je alvast aan! Dat kan via deze link.

Meer info volgt: definitief programma + discussiestuk
Ongeveer twee weken van tevoren communiceren we het definitieve programma. Dan sturen we ook een discussiestuk toe met de belangrijkste inzichten en dilemma’s die we halen uit de resultaten van de vragenlijsten en de gesprekken die we voerden. Het discussiestuk is daarmee een eerste aanzet voor het gesprek op 31 mei.

Vragen?
Mocht je vooraf al vragen hebben over het onderzoek naar realisatiekracht in het fysieke domein of de bijeenkomst op 31 mei, neem dan contact op met Tim van Wanroij via tim.vanwanroij@hiemstraendevries.nl of 06-52571445.

Actuele berichten Kennis & Inzicht

Bekijke alle berichten
arrow_forward
arrow_back

2024 Copyright - Hiemstra & De Vries