1 maart 2018

1-3-2018 – Hiemstra & De Vries 14 jaar: terugblik en vooruitblik

Vandaag bestaat Hiemstra & De Vries 14 jaar. Op 1 maart 2004 legden Jaring Hiemstra & Joscha de Vries de basis voor organisatieadviesbureau Hiemstra & De Vries. Een mooi moment om kort bij stil te staan met een terugblik en een vooruitblik.

Terugblik

Jaring en Joscha begonnen in 2004 ons adviesbureau om maatschappelijke organisaties te helpen ‘beter te presteren’. Hiemstra & De Vries is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gerenommeerd organisatieadviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken. Inmiddels zijn we bijna 50 man (en vrouw) sterk en hebben we met opdrachtgevers door heel Nederland mogen (samen)werken. Na 14 jaar zijn de basiswaarden betrokkenheid, samenwerking en resultaatgerichtheid nog steeds in Hiemstra & De Vries te herkennen. Inmiddels is het eigenaarschap van ons bureau verdeeld over de mensen die er werken en is de dagelijkse leiding in handen van een vierkoppig MT. Alle vier combineren ze dit met het werken als adviseur voor opdrachtgevers.

Vooruitblik

Dit is onze laatste ‘verjaardag’ aan deze kant van Utrecht, de locatie waar het in 2004 allemaal begon. De afgelopen jaren is Hiemstra & De Vries uit het pand aan de Ramstraat gegroeid. Dit komt mede door de ontwikkeling die het datascience-bedrijf Ynformed doormaakte. Hiemstra & De Vries verhuist. Vanaf de zomer van 2018 beginnen we op een nieuwe locatie middenin Utrecht aan een nieuw hoofdstuk in organisatieontwikkeling en betere prestaties in maatschappelijke vraagstukken. De komende tijd lichten we al onze contacten in over de precieze details en nemen we iedereen zoveel mogelijk mee in deze ‘beweging’.

Meer weten over Hiemstra & De Vries? Samen met ons terugblikken of vooruitkijken? Tijd voor een nieuwe of hernieuwde kennismaking met Hiemstra & De Vries? Neem dan contact met ons op.

 

Deel dit bericht