Organisatieontwikkeling is ons vak

Al meer dan 17 jaar helpen wij publieke organisaties beter presteren in maatschappelijke opgaven. Dat is onze ambitie en de kern van alles wat we doen. In de basis werken wij met onze opdrachtgevers vanuit zeven veranderprincipes die wij door de tijd hebben ontwikkeld. Hoe we dat precies doen is telkens anders. Want elke context, elk team en elke organisatie vraagt weer net iets anders om verandering in de praktijk te realiseren.

Verschillende methodieken

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Samen met onze opdrachtgevers komen we tot slimme oplossingen. Met de juiste werkvormen en methodieken komen we tot de kern om het werkbaar te maken in de praktijk. Van praktische werkvormen tot meer diepgaande methodieken. Wij maken bijvoorbeeld graag gebruik van de inzichten van Design Thinking, Actieonderzoek, Deep Democracy, Insights Discovery, Waarderend Onderzoeken en Scrum.

Klaar voor de toekomst

Samen maken wij verandering werkbaar. En dat doen we door vernieuwend naar maatschappelijke opgaven te kijken. Samen doorbreken we dat wat nodig is en brengen we nieuwe energie. Zo zorgen we dat de organisatie in staat is om mee te bewegen met veranderingen die we continu doormaken. Opgaven die steeds ingewikkelder worden en aan verandering onderhevig zijn. Samen gaan we op weg naar een sterke en empathische overheid.

Deze experts weten alles over dit onderwerp

Onze mensen

Pol van Tuijl

Ralph Hanekamp

Nienke Jansen

Janneke Oudenhoven

Martine Peper

Dominique Diks

Marja Wiegers

Saskia de Vries

Pol van Tuijl

Ralph Hanekamp

Nienke Jansen

Janneke Oudenhoven

Martine Peper

Dominique Diks

Marja Wiegers

Saskia de Vries